Evde beslenecek tüysüz hayvan önerisi?

@Silinen üye Küçüklükten beri beslemek istemişimdir ama fırsat bulamadım, bu sene almayı düşünüyorum bende.
Olur inşaallah. Bize 2 tane Cennet papağanı var. 1 tanesi maaşallah sular seller gibi konuşuyor keyfi gelince. İkisini de seviyorum ama elime alamıyorum ürküyorum ya. :) Üstüme filan uçsa bağırırım yani. Geçen sabah kafesten çıkıp ben uyurken üstüme gelmiş. Valla kalkamadım. Yanımda telefonum vardı Annemi aradım öbür odadan. :D Sanki yiyicek beni.
 
Papağan güzel olurdu bence. Bir ara ben de alalım dedim. O kadar kavga ettim ailemle, izin vermediler. :( Tüy çok dökeceğini sanmam.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı