Evde bilgisayar gerekli bir şey mi?

İşlemcinin dahili grafik birimi yoksa ne yapacak.

Evde koca kasa tutmak yerine işini görecek bir laptop veyahut 2.el uyguna bir Mac almak çok daha mantıklı olur.

Ha evinde ekran kartsız kasa tutmuş ha laptop ile değiştirmiş. En azından birini istediği yerde kullanabilecek.

Genel olarak elden gidince değeri anlaşılıyor. Bence bir kenarda durmalı. Yatırım gibi düşün.

Aklıma gelmemişti, laptop fikri de mantıklı.

PC oyunlar için daha iyi bence PS'den ama kullanmıyorum diyorsan sat laptop al bilgisayar her eve lazım bence.

İphone 13'ünün olduğunu ve güzel bir bilgisayarın olduğunu gözümüze sokmana gerek yoktu. Zengin troll'ü gibi geldi ama bilgisayar önemlidir telefonla yapamadığın bir sürü işi yaparsın satma bence.

Mac laptoplar en boş cihazlar bu tür şeylerde.
Oyun oynamayacağına göre her türlü işini görecektir. Hangi konuda yetersiz veya boş olduğunu düşündünüz ve hangi modeli deneyimlediniz?

Bende olumsuz bir deneyiminiz olduğu için fikir veriyorsunuz sandım. Doğrudur herkese göre değil. Konu sahibinin maddi açıdan bir sıkıntısı olduğunu belirtmemiş zaten.
Deneyimim oldu, ablama almıştım çok istiyor diye fakat bozuk mu diye aldığımda bakarken hiç hoşuma gitmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…