Evde Bira yapmak (Yeni yöntem)

Sahte bira üretmekten şafak operasyonu adı altında evine operasyon yapılırken bulmak da var kendini; bu işin sonunda

Video'yu izlerken yoruldum resmen. Yok dezenfekte et yok su kaynat yok gidip boş şişe al. Bu ne ya?
Giderim tekel bayine alırım veya marketten daha az yorucu kafam rahat.

Arkadaşlar sanırım evde bira yapmak hakkında bilginiz yok. Öncelikle evde bira yapmak tamamen yasaldır ancak 200 litre sınırı vardır. Yani yaklaşık 400 tane 50cc şişe demek oluyor bu. Biz 4 arkadaş üniversite hayatımız boyunca evde bira yaptık. Önce 200 liralık bira yapım malzemelerini sipariş ediyorsunuz içinde bir tanede kit hediye geliyor. Kit dediğim şey bira yapmak için kullanılan malzeme. Bu kitten 100 tane 50cc bira çıkıyor. Çok basit ve uzun sürmeyen bir yapım işlemi var. Birayı yaptıktan sonra 1 ay mayalanmaya ve gazlanmaya bırakıyorsunuz. Kitapçığı malzemeler içinde geliyor zaten. Çocuğa anlatır gibi anlatmışlar tane tane resimli tek tek. 1 ay sonra 100 şişe biranız hazırdır. Tadı kötü diyenler bence yapamamışlar. Piyasadaki bir çok biradan tadı çok daha güzel çok daha alkollu ve çok daha ucuza geliyor. Biranız bittiğinde tekrar 200 lira ödemek yerine 60-70 lira vererek sadece kit alıyorsunuz ve zaten var olan bira yapım sisteminizle tekrar biranızı yapıyorsunuz. Biz bir seferde 2-3 kit kuruyoruz ve 1 ayda 250-300 şişe bira elde ediyoruz. Tekrar diyorum bira yapmak yasaldır. 3 kit 210-200 TL para ediyor. 200 liraya 300 şişe bira elde ediyoruz yani tanesi 1 liradan bile daha aza geliyor.

Başlangıç Seti

Rakı,votka,viski yapıyordum birde bira deneyelim. Ben içmiyorum peder beye yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…