Evde Bira yapmak (Yeni yöntem)

Millet şu içkiden ne anlıyor anlamıyorum. Hayır tat deseniz yok, koku deseniz berbat, fiyatı zaten pahalı. Aynı şey sigara içinde geçerli. Bunlara vereceğim parayla lahmacun ayran söylerim kat ve kat daha iyi.:aşk: Zevk-renk meselesi gerçi. Belki benim alamadığım tat, kokuyu siz alıyorsunuzdur.:kararsız:

Ev yapımı içkiler tehlike arz etmiyor mu, ufak yanlışlıklar dahi tehlikeli olabilir diye biliyorum.

Evet, kör edebiliyor. Genel olarak haberlerde gördüğümüz kör olanlar ancak daha birçok zararı da var. Bu nedenle çok tehlikeli.

Millet şu içkiden ne anlıyor anlamıyorum. Hayır tat deseniz yok, koku deseniz berbat, fiyatı zaten pahalı. Aynı şey sigara için de geçerli. Bunlara vereceğim parayla lahmacun ayran söylerim kat ve kat daha iyi.:aşk: Zevk-renk meselesi gerçi. Belki benim alamadığım tat, kokuyu siz alıyorsunuzdur.:kararsız:

Yanlış bilgi vermiş olmayayım ancak sigara, uyuşturucu gibi zaten. Almadığı zaman insan sinirleniyor falan. İnsanlar efkar derken ya da mahalledeki ağabeyleri vesaire derken bir şekilde başlıyor ve bırakması çok zor oluyor. Mahallemizin kahvehanesinde yaşlı bir adam var. Günde 2 paket sigara içer ve sigara alacak parası olmadığı zaman yere ya da çöp kutularının diplerine atılmış sigara artığını ya da yarım sigaraları bulup, sadece birkaç defalık da olsa içine çeker.

İçki konusuna gelecek olursak evet, gerçekten sert içkilerin doğru düzgün tadı yoktur ancak kafayı bulmak için içer millet. :)

Bira ise şimdiki biralar eskisi gibi değil. Pirinci, şekeri mekeri bilmem nesi var. Bilindiği üzre de fıstık, patates gibi atıştırmalıkların yanında tercih ediliyor. Yani bir şekilde güzel bir tat kazandırmışlar bazı biralara. Gelecek yıllarda nasıl olacaktır, bilemeyiz. :)

Fakat ne olursa olsun ikisini de kullanmamak en makul olanıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı