Evde boks öğrenmek mümkün mü?

SadeceBirOyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6650 XT, i3 12100f, 16 GB Ram, 480 GB ssd
Meslek
Yazılım Mühendisliği öğreniyorum.
Yaşadığım alanda ve okuduğum okulda çok fazla serseri var. Bir karar aldım, paramı boşa harcamak yerine boks, Kick boks veya taekwando ekipmanı alacağım. Evden öğrenmemin bir yolu var mıdır? Zaten profesyonallere değil sokak dövüşçülerine karşı kullanacağım.

Boy 1.80 (daha uzamaktayım) kilo en son 80'lerde idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
bro sırf birini dövücem diye kick boks öğrenme , kendini geliştirmek ve sağlıklı olabilmek için öğren ama illa dövücem diyorsan evde ypmak mümkün , youtube da bir sürü videoları var ,Udemy'de kick boks ile alakalı dersler var.

Yaşadığım alanda ve okuduğum okulda çok fazla serseri var. Bir karar aldım, paramı boşa harcamak yerine boks, Kick boks veya taekwando ekipmanı alacağım. Evden öğrenmemin bir yolu var mıdır? Zaten profesyonallere değil sokak dövüşçülerine karşı kullanacağım.

Ya da bir çılgınlık yapıp biber gazı alabilirsin.

Bir nebze fikir sahibi olabilirsin dövüş sporları hakkında ancak ben mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bu işler tamamen tecrübe işi "ben şöyle yumruk atacağım, böyle tekme atacağım" gibi planlar bir işe yaramaz. Senin o ringe defalarca çıkıp kavga etmiş olman lazım tecrübe kazanmış olman lazım. Sokak dövüşçüleri dahi olsa durum böyle, teknik meselesi ancak sadece bilgi ile değil bilgi ve tecrübe ile bezenmiş bir teknik bu.

"Kavgada yaptığın tüm planlar, ilk yumruğu yiyene kadardır..."

Kimseyi dövmek için değil bana vurduklarında karşılık verebilmek için.

Hayır, evinize en yakın salona yazılın. Eldiven, bandaj ve dişlik alın, boks ayakkabısına gerek yok. Eldiveni 12 veya 14 oz alın 16 fazla kaçar 10 veya 8 oz almayın maç eldivenleri onlar salonda sparringde karşınızdakine gereksiz hasar verirsiniz ayrıca 12 ve 14 oz eldivenler daha ağır olduğu için 8 veya 10 oz ile antrenman yapanlardan daha hızlı yumruk atarsınız eldivenleri çıkartınca ağırlık hızınızı geliştiriyor.

Kesinlikle mantıklı bir karar, benim okulumda da serseriler çoktu ben de 6 ay kick boks yaptım sonra da bana 3 kişi saldırdılar ve dövdüm birinin de burnu kırıldı. Eğer dövüşe gitmeseydim orada çok kötü dayak yerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı