Evde calisthenics yapmak

pablotaha

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 16 yaşında lise 3 öğrencisiyim. Calisthenics başlamak istiyorum. Evimde dedeme barfiks ve dips demiri yaptırdım ve calisthenics'e başlamak istiyorum. Ama nasıl bir antrenman programı ile ilerlemeliyim bilmiyorum. Bir tane de 35kglik direnç bandım var. Antrenman programında yardımcı olabilir misiniz bana? Daha çok güç kazanmak istiyorum. Tekrar sayılarımı arttırmak istiyorum.
-
Boyum: 179.
Kilom(anlık): 74.9-75
-
Şınav: Anca ilk sette 10 tekrar nizami yapabiliyorum sonradan 4-5/2-3 oluyor.
Barfiks: 2-3 zorluyorum.
Squat: 10-15 rahat yapıyorum.

Uygulama falan bence gerek yok. Şınav, barfiks, dips gibi temel hareketleri yap yeter. Ben şu an her set yapabildiğim kadar tekrar atıyorum bunu 3 set falan yapıyorum. Gayet iyi oluyor. 25 ve 15 direnç lastiklerini alabilirsin. Ben onlarla kol antrenmanı yapıyorum. Ve ozanworkout gibi calisthenics kanallarını takip et. Hiçbir şey kaybetmezsin.

Başlangıç için thenics uygulamasını kullan. Seni 1 sene götürür. Zaten sonrasında kendin ayarlarsın.

Güzel programmış hocam ama ilk ay tekrarlarımı arttırmak istiyorum ondan sonra bu uygulamayı yapayım diyorum. Çünkü tekrar sayılarım çok az? Sizce? Ve mantıklıysa ilk ay ne yapmamı önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…