Evde Can Sıkıntısından Ne Yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep söylüyorum ; Güzel bir bisiklet edin ve deliler gibi gez. Gruplara katıl, dağ-tepe, asfalt geçmedik yol bırakma.
Annem beni pek rahat bırakmıyor be hocam. :( Okula bile tek bırakmıyor kii okulum çok yakın. 20-30 adımlık bi yol. :D Ama fazla araba geçiyor.

Annem beni pek rahat bırakmıyor be hocam. :( Okula bile tek bırakmıyor kii okulum çok yakın. 20-30 adımlık bi yol. :D Ama fazla araba geçiyor.
Annene sıkıca sarıl ve ona onu ne kadar çok sevdiğini söyle. Çünkü annen seni cidden çok seviyor. Aslında farklı olarak annenle iyi geçinip, işlerinde kendisine yardım edebilirsin.

Annene sıkıca sarıl ve ona onu ne kadar çok sevdiğini söyle. Çünkü annen seni cidden çok seviyor. Aslında farklı olarak annenle iyi geçinip, işlerinde kendisine yardım edebilirsin.
Annemle aram iyidir. :) Spora başlıyacağım. Hergün annemle dışarı çıkacağım. Sosyal medyadan kurtulmaya çalışıyorum. Bu sene son senem, iyi bi liseye gitmeliyim.

Ulan be 4 sene olmuş. Aynı durumdayım eskiden dışarı çıkardım, şimdi o da yok ha var ama 3 saat sadece ne yapacağımı bilmiyorum. Bütün arkadaşlarım bilgisayar oynuyor ama maalesef benim iyi bir bilgisayarım yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı