snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar ben evde dambılla vücut geliştirme yapıyorum. Çalıştığım bölgeler: Kol, sırt, göğüs, omuz ve karın. Bölgesel mi yoksa tüm vücut mu çalışayım? Haftada 4 defa çalışıyorum sizce uygun mu? Bu iş evde olur mu? Not: 1 aydır tüm vücut çalıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023
Arkadaşlar ben evde dambılla vücut geliştirme yapıyorum. Çalıştığım bölgeler: Kol, sırt, göğüs, omuz ve karın. Bölgesel mi yoksa tüm vücut mu çalışayım? Haftada 4 defa çalışıyorum sizce uygun mu? Bu iş evde olur mu? Not: 1 aydır tüm vücut çalıştım.
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.231 Çözümler 7 10 Eylül 2023 #2 Hareketleri doğru yaparsanız ve kasa yeterli hasarı verirsiniz gelişirsiniz, nerede yaptığınızın önemi yok sadece kas belirli kiloya alıştığında daha yüksek kg bir dumbell tercih etmelisiniz.
Hareketleri doğru yaparsanız ve kasa yeterli hasarı verirsiniz gelişirsiniz, nerede yaptığınızın önemi yok sadece kas belirli kiloya alıştığında daha yüksek kg bir dumbell tercih etmelisiniz.
gizliwindows10 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #3 Düzenli bir program, beslenme ve dinlenme ile gayet yapabilirsiniz. 1 ay tüm vücut çalıştığınıza göre Split programa geçebilirsiniz. Bol şans
Düzenli bir program, beslenme ve dinlenme ile gayet yapabilirsiniz. 1 ay tüm vücut çalıştığınıza göre Split programa geçebilirsiniz. Bol şans