Evde değişik sesler geliyor

Hakooo

Centipat
Katılım
29 Ağustos 2022
Mesajlar
908
Çözümler
4
Herkese merhaba. Saat 7 sularında evdekiler memlekete gitti ben tek başıma 1 hafta kalacağım fakat daha gitmelerinden 2 3 saat sonra garip sesler duymaya başladım. Tam şu anda da duvara vurma sesi geliyor 4 5 kere geldi kesildi. Arada bir alt kattan cam sesi duyuyorum veya garip garip takırtı tukurtu duyuyorum. Eve hırsız girmiş olabilir mi? Evdekiler çıktığı anda kapıyı kitledim ve kapı zorlanarak açılmış olsa çok ses çıkmaz mı?

Apartmandakiler illa duyardı diye düşünüyorum, ben üst katta ve en uzak odada kapım kapalı oturuyorum o yüzden odamdayken az ses geliyor ama kapı açılma sesi duyulurdu sanırım ki kapı da kilitli zaten. Ya delirdim ya da evde biri var ne yapacağımı bilmiyorum. Ben bu psikolojiyle de uyuyamam. Daha önce de çok defa tek kaldım ama ilk defa bu kadar fazla ses duydum. Seslerin yan komşudan gelme ihtimali de olabilir ama ses o kadar net geliyor ki mesela odamdan çıkıp lavaboya falan gidiyorum giderken tak tuk sesler geliyor. Evin içinden geldiğine emin gibi bir şeyim. Ne yapabilirim bu gibi durumlarda?
 
Bence mümkünse eve birini çağırın, iyice emin olursanız polis. En son çare bi sopa alıp evi gezmek. Şakaya gelmez bence.
 
Kardeşim rahat ol gerçek hayat korku filmi değil , ailen gittiği gibi pusuya yatıp sana saldırmayı bekleyen şahısların olduğunu sanmıyorum. Eğer gerçekten çok şüpheleniyorsan eline keskin birşey al evi turla . İçin rahatladığında Aç telefonu veya bilgisayarı krallar gibi takıl keyfine bak.
 
Son düzenleme:
Bence mümkünse eve birini çağırın, iyice emin olursanız polis. En son çare bir sopa alıp evi gezmek. Şakaya gelmez bence.

Çoğu akrabam memlekete gitti. Çağırmam mümkün değil gibi. Normalde çok daha uzun süreler yalnız kaldım bu yüzden bir özgüvenle kalırım ne olacak korkmam dedim ama bu sesler hayra alamet değil. Aşağı kata inip abur cubur bile aldım ama ne pencere açık ne de biri var. Çok detaylı bakmadım ama yok gibiydi.

Kardeşim rahat ol gerçek hayat korku filmi değil , ailen gittiği gibi pusuya yatıp sana saldırmayı bekleyen şahısların olduğunu sanmıyorum. Aç telefonu veya bilgisayarı krallar gibi takıl keyfine bak.
Tam olarak öyle yapıyordum, sanırım fazla korku filmi izlemişim. Ama yaklaşık 3 saat önce elektrikler kesildi o an bi korku yaşadım sonrasında sesler duymaya başladım. Tam arkamda da balkon kapısı var her an biri gelip bıçağı takacak gibi hissediyorum.😐
 
Reis eğer kafayı takarsan kafayı yersin önce al eline sopa yerine geçecek herhangi bir şey sonra Full evi dolaş kimse yoksa ya piskolojiktir ya da herhangi bir şey bir yere vuruyordur o yüzden iyice dolaştıktan sonra müzik dinle oyun oyna kafanı dağıt.
 
Çoğu akrabam memlekete gitti. Çağırmam mümkün değil gibi. Normalde çok daha uzun süreler yalnız kaldım bu yüzden bir özgüvenle kalırım ne olacak korkmam dedim ama bu sesler hayra alamet değil. Aşağı kata inip abur cubur bile aldım ama ne pencere açık ne de biri var. Çok detaylı bakmadım ama yok gibiydi.
Alın elinize bir sopa veya bıçak, evi bir turlayın biri çıkarsa da nefsi müdafaa deyip girişin yapacak bir şey yok. Bu şekilde kafayı yersiniz ki daha 1 hafta teksiniz inanın çok zor olur. Etrafta bir şey göremezseniz bilin ki komşularınızdan geliyordur.
 

Geri
Yukarı