Merhaba, dün internetten evde ekipman gerekmeden vücut geliştirme adına uygulamalar indirdim, tamam biliyorum spor salonuna giden adam ile aynı kas ve fizik durumuna sahip olamam ama faydası olur mu? Sizce.
Vücut ağırlığınız ile çalışıp dengeli ve fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.
Beslenmenize de dikkat etmeniz gerekiyor.
Direnç lastiği, barfiks çubuğu alabilirsiniz eğer bütçeniz var ise. Faydası olacaktır.
Vücut ağırlığınız ile çalışıp dengeli ve fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.
Beslenmenize de dikkat etmeniz gerekiyor.
Direnç lastiği, barfiks çubuğu alabilirsiniz eğer bütçeniz var ise. Faydası olacaktır.
Ben diyetisyen veya bu konuda çok tecrübesi birisi olmadığımdan yardımcı olamayacağım.
Spor ve diyet yapıyorum fakat 13 yaşında birinin nasıl beslenmesi gerektiği hakkında doğru bilgi verebileceğimi sanmıyorum.
Hocam, uygulamada 1 aydan sonra gözle görülür bir fark olacağı yazıyordu, eğer dedikleri gibi olursa, çıtayı her ay yükselterek, ömür boyu devam edeceğim.
Ben diyetisyen veya bu konuda çok tecrübesi birisi olmadığımdan yardımcı olamayacağım.
Spor ve diyet yapıyorum fakat 13 yaşında birinin nasıl beslenmesi gerektiği hakkında doğru bilgi verebileceğimi sanmıyorum.
Hocam, uygulamada 1 aydan sonra gözle görülür bir fark olacağı yazıyordu, eğer dedikleri gibi olursa, çıtayı her ay yükselterek, ömür boyu devam edeceğim.
Merhaba, dün internetten evde ekipman gerekmeden vücut geliştirme adına uygulamalar indirdim, tamam biliyorum spor salonuna giden adam ile aynı kas ve fizik durumuna sahip olamam ama faydası olur mu? Sizce.
Evet olur. Tabii bir Arnold olmazsınız fakat göğüs ve karın kaslarınız büyür. Kollarınız genişler. Dışarıdan da belli az çok. Kendim yıllardır boş vakitler de sadece mekik şınav yaparım ve arkadaşlarım sürekli fitness mı yapıyorsun diye sorar. İsterseniz fotoğrafta atabilirim.
Evet olur. Tabii bir arnold olmazsınız fakat göğüs ve karın kaslarınız büyür. Kollarınız genişler. Dışarıdan da belli az çok. Kendim yıllardır boş vakitler de sadece mekik şınav yaparım ve arkadaşlarım sürekli fitness mı yapıyorsun diye sorar. İsterseniz fotoğrafta atabilirim.