Evde gitar çalmayı öğrenmek için ne yapılması gerekiyor?

• Konuyu başlatan Zwe1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 240

Zwe1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
RX 6600 8 GB
16 GB 3600 MHz RAM
ASUS A520M-K
512 BG M.2 SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba elimde classic bir gitar var eskiden heveslenip alıp bırakmıştım. Şimdi öğrenmek istiyorum, nasıl çalışmalıyım, hangi kanalları izlemeliyim?

Amatör olarak gitar çalan biri olarak korona döneminde YouTube'dan öğrenmiştim. Gitarın aşırı kötü bir marka olmasın çünkü motivasyon çok önemli "am" akorunu çalmaya çalışırken bile illallah gelmişti daha sonrasında yavaş yavaş oturmayı başladı. Onur gülerin gitar dersi kanalı, onurart'ında kanalı vardı onlardan belli bir kısma kadar öğrendim gerisi kendinde bitiyor önce temel akorlar ve ritimleri öğrenirsin daha sonra da fingerstyle'a başlayabilirsin "fingerstyle club" adlı kanal epey iyi o şekilde. Motivasyonunu düşürme gerisi sende.

Ben de şuan evde öğreniyorum, birkaç ay geçince aa bu böylemiymiş diyorsunuz. Basit bir enstrüman ama çok vakit istiyor. Halk eğitimlere gidebilirsiniz takılırsanız bir saat oluyor sanırsam.

Amatör olarak gitar çalan biri olarak korona döneminde YouTube'dan öğrenmiştim. Gitarın aşırı kötü bir marka olmasın çünkü motivasyon çok önemli "am" akorunu çalmaya çalışırken bile illallah gelmişti daha sonrasında yavaş yavaş oturmayı başladı. Onur gülerin gitar dersi kanalı, onurart'ında kanalı vardı onlardan belli bir kısma kadar öğrendim gerisi kendinde bitiyor önce temel akorlar ve ritimleri öğrenirsin daha sonra da fingerstyle'a başlayabilirsin "fingerstyle club" adlı kanal epey iyi o şekilde. Motivasyonunu düşürme gerisi sende.

Teşekkür ederim gitarım Toledo LC-3900 sanırım kötü bir gitar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı