Evde hamam böcekleri var

ahmetKs

Hectopat
Yaklaşık haziran ayından beri evde hamam böceği var, oyle aşırı derecede yok. İlk baş banyoda (WC) görmüştüm onda da 3 tane falandı, daha sonra gideri bant ile kapattığımda 1-2 gün görülmediler, sonra mutfakta olmaya başladı, ilk baş bir tane yetişkin görmüştüm bu yetişkini gördüğüm ertisi gün gecesi duvarda yavru gördüm. Her neyse şimdi dün gecede yine yavru gördüm ama sadece bu ile kalsa odama uyumak için giderken gördüm öldüreyim dedim bu sefer odama kaçtı. Oturma odasında uyuyorum bu böcekler yüzünden. Sorum şu bunlardan nasıl kurtulacağım ilaç döksem bile birkaç gün sonra yine ortaya çıkıyor, yuvaları nerede bilmiyorum ama tahminimce buzdolabı arkasında. Ve son olarak dün gece duvarda gördüğüm bana selam veren ufaklık var resmini bırakıyorum. Ne olduğunu pek anlamadım akrep desem benziyor ama değil galiba.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240811_224023_Gallery.jpg
    Screenshot_20240811_224023_Gallery.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 419
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ikisini al ( internetten almak yerine bulunduğun yerde zirai malzeme satan bir yerden de temin edebilirsin ). Evdeki pervazlara, lavabo giderlerine, tüm köşe kısımlara güzelce sık ve birkaç saat evden çık, sonrasında camları açıp iyice havalandır. Böceklerden eser kalmaz. İlacı nasıl ve hangi miktarda uygulaman gerektiğini, uyguladıktan sonra ne kadar saat evden çıkman ve ne kadar havalandırman gerektiğini satın alacağın yer detaylıca anlatır. Youtube'dan da bakabilirsin nasıl uygulandığına.

Bu ikisini al ( internetten almak yerine bulunduğun yerde zirai malzeme satan bir yerden de temin edebilirsin ). Evdeki pervazlara, lavabo giderlerine, tüm köşe kısımlara güzelce sık ve birkaç saat evden çık, sonrasında camları açıp iyice havalandır. Böceklerden eser kalmaz. İlacı nasıl ve hangi miktarda uygulaman gerektiğini, uyguladıktan sonra ne kadar saat evden çıkman ve ne kadar havalandırman gerektiğini satın alacağın yer detaylıca anlatır.

Sağ olun hocam, kartta para kalmadi olsa simdi sipariş edecektim, olmadi bir ara tum daireyi komşular ile anlaşıp ilaçlatmayi düşünüyorum. Akdeniz tarafında yaşamanın en kötü yani bu böcek, çiyan mi dersin hepsi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı