Evde internet için tesisat yok

Mert22158742

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün modem kurulumu için geldiler ve kabloyu aldı deneme falan yaptı galiba, internet kablosuydu.
Sinyal vericiyi taktı ve aşağıdan bakmaya gittik ama kablo yoktu, sonra tesisat olmadığını öğrendim.
Bana 600 700 gibi bir fiyat söyledi tesisat için. Evde internet için fiş var ama kablo yok sanırım, ne yapmalıyım?
Kablo fiyatı yüksek geldi bana,5. kattayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O iş için servis ücreti 300-400'den aşağı almazlar ve 5.kata kablo çekilecek. Yani fiyat uygun bence. Piyasa şu anda sizin düşündüğünüz gibi değil ne yazık ki.

Türk Telekom bizim kablo iflas etmişti ve 20 metre kabloyu bedava verdi. Size vermediyse elektrikçiden alıp kendiniz çekeceksiniz ya da elektrikçiye çektirteceksiniz.

O iş için servis ücreti 300-400'den aşağı almazlar ve 5.kata kablo çekilecek. Yani fiyat uygun bence. Piyasa şu anda sizin düşündüğünüz gibi değil ne yazık ki.

Ben zaten 300 TL kurulum ücreti ödeyeceğim tesisat için benden ekstra 600 700 alacak yaklaşık 1000 lira param gidecek kurulum ve tesisat için ne yapmalıyım?

Anladığım kadarıyla DSL kablosu çektirmen lazım, elektrikçilere fiyat sorabilirsin 600-700 pahalı gibi geldi bana.

Kaldım öyle ne yapacağımıda bilmiyorum elektrikciler ucuza yaparmiki.

Ben zaten 300 TL kurulum ücreti ödeyeceğim tesisat için benden ekstra 600 700 alacak yaklaşık 1000 lira param gidecek kurulum ve tesisat için ne yapmalıyım?

Kaldım öyle ne yapacağımıda bilmiyorum elektrikciler ucuza yaparmiki.

Aga bana 2.ci kata 700 verdi sen direk kabul et bence.

Apartmanda oturuyorsan o kabloyu apartman inşa edilirken elektrikçi çekmeliydi.

Elektrikçiye gittim kablo çekmeye 150 dedi 150 de işcilik dedi toplam 300 TL iç tesisat dediği sadece bir kablodon ibaretmiş elektrikçiye kabloyu bağlattırcağım kurulumuda internetciye taktırırım böylelikle olaydan sıyrılmış oluyorum şaka gibi adam 600 700 lira istemişti bir kablo için bu kabloya ne ad veriliyor onu anlamadım ne kablosu bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı