Yeni evde internet altyapısı yok

Bilal Uysal

Hectopat
Merhaba, daha yeni taşındığım evde internet altyapısı görünmüyor. TurkNet ile iletişime geçip benim adıma Türk Telekom ile görüşmesini buraya altyapı sağlamasını rica ettim fakat olmaz, altyapı gelince bizimle iletişime geçin dediler. Mütteahit çok ilgisiz en başında interneti biz halledeceğiz dediler fakat şu an bize bıraktılar dilekçe vermeniz gerekiyor vs dediler. Benim de internete ihtiyacım var. Arkadaşlar en hızlı nasıl ilerletebilirim bu süreci?

Bu arada binanın iskanı hala çıkmadı 2 hafta içerisinde çıkacağını söylediler.

Son düzenleme:
Merhaba, daha yeni taşındığım evde internet altyapısı görünmüyor. TurkNet ile iletişime geçip benim adıma Türk Telekom ile görüşmesini buraya altyapı sağlamasını rica ettim fakat olmaz, altyapı gelince bizimle iletişime geçin dediler. Mütteahit çok ilgisiz en başında interneti biz halledeceğiz dediler fakat şu an bize bıraktılar dilekçe vermeniz gerekiyor vs dediler. Benim de internete ihtiyacım var. Arkadaşlar en hızlı nasıl ilerletebilirim bu süreci?

Bu arada binanın iskanı hala çıkmadı 2 hafta içerisinde çıkacağını söylediler.

Türk Telekom genel müdürlüğüne dilekçe vermen gerekiyor. İçeride dayın varsa süreç hızlı işler. Yoksa keyiflerini beklemek gerekiyor.

Türk Telekom genel müdürlüğüne dilekçe vermen gerekiyor. İçeride dayın varsa süreç hızlı işler. Yoksa keyiflerini beklemek gerekiyor.

Maalesef tanıdığım kimse yok. Köyde iken internetim çok kötüydü oyunlarda 600ms alıyordum sürekli gidip darladım yaklaşık 2 ayda sorunumu çözdüler pandemi döneminde. Merkezdeki evime altyapı bağlanacak çevrede herkeste var çok uzun sürmese gerek.

Maalesef tanıdığım kimse yok. Köyde iken internetim çok kötüydü oyunlarda 600ms alıyordum sürekli gidip darladım yaklaşık 2 ayda sorunumu çözdüler pandemi döneminde. Merkezdeki evime altyapı bağlanacak çevrede herkeste var çok uzun sürmese gerek.
Binanız yeni (hatta daha iskanı dahi çıkmamış) ama büyük olasılıkla T.Telekom'un kısa dönemde (tabi bu "kısa dönem" maalesef öyle birkaç hafta olamıyor...) altyapı getireceği noktalarından biri olarak planlamalarında vardır. Tek başınıza değil ama mümkünse binaya taşınmış başkaları da varsa onların da imzası olan bir dilekçeyle Telekom'a gidebilmeniz daha etkili olur. Ama ben olsam, bağlı olduğunuz Telekom Md'ne şimdilik dilekçesiz gidip oradaki Altyapı Erişim/Planlama bölümü ile görüşürdüm. Onlar size daha somut bir bilgi verebilirler; dilekçeyi de ona göre hazırlarsınız. Oradaki MH ile görüşmenizde de hiçbir fayda olmaz; dediğim birimle görüşünüz.

Binanız yeni (hatta daha iskanı dahi çıkmamış) ama büyük olasılıkla t. Telekom'un kısa dönemde (tabii bu "kısa dönem" maalesef öyle birkaç hafta olamıyor...) Altyapı getireceği noktalarından biri olarak planlamalarında vardır. Tek başınıza değil ama mümkünse binaya taşınmış başkaları da varsa onların da imzası olan bir dilekçeyle Telekom'a gidebilmeniz daha etkili olur. Ama ben olsam, bağlı olduğunuz Telekom md'ne şimdilik dilekçesiz gidip oradaki altyapı Erişim/Planlama bölümü ile görüşürdüm. Onlar size daha somut bir bilgi verebilirler; dilekçeyi de ona göre hazırlarsınız. Oradaki mh ile görüşmenizde de hiçbir fayda olmaz; dediğim birimle görüşünüz.

Pazartesi gitmeyi planlıyorum belki iskan yüzünden görünmüyordur. İlk önce kendim gidip soruşturacağım gerekirse dilekçeyi veririm. Sonra binadakilerle konuşup onların da imzasıyla tekrar giderim diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi belki bir planlama varsa zaten dilekçeye gerek kalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı