Evde internet kutusu var ama altyapı yok görünüyor

muratdrk0

Decapat
Daha fazla  
Yeni eve taşındık ev sahibi ile konuştum ben kullanıyordum evde internet dedi. Nereden çekiyorsunuz dediğimde aşağıdaki kutudan dedi ama müşteri hizmetlerini aradığımda altyapı yok internet hizmeti sağlayamıyoruz diyorlar, bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni eve taşındık ev sahibi ile konuştum ben kullanıyordum evde internet dedi. Nereden çekiyorsunuz dediğimde aşağıdaki kutudan dedi ama müşteri hizmetlerini aradığımda altyapı yok internet hizmeti sağlayamıyoruz diyorlar, bunu nasıl çözebilirim?
Bazı internet sağlayıcıları altyapı durumundan dolayı hizmet veremeyebiliyor. Hangi internet sağlayıcı ile iletişime geçtiniz? Kaldı ki bir kaç firma örnek türknet denediniz mi? Altyapı testi yapıp görsel ekleyebilir misiniz?

Hocam bize de yok diyorlardı Türk Telekom'a ulaşabileceğimiz her yere yazdık, BTK'ya şikayet bile yazdık fakat altyapı yok dediler. Bizde olduğundan %100 emindim, çünkü tam alt katta internet vardı. Sonra en yakın Türk Telekom bölge müdürlüğüne gittik ve 2 gün içinde gelip bağladılar, çok ilgilendiler. İstediğiniz kadar arayın, mesaj yazın fakat en iyi hizmeti bölge müdürlüğü veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı