Evde internet önerisi

• Konuyu başlatan efesz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 836

efesz

Decapat
Daha fazla  
Hayırlı günler evde ınternetde 1yıldır Türk Telekom kullanıyorum ve çok da memnun degılım yakın zamanda taahhüdüm bitiyor şu anda 250TL oduyorum yıne o cıvarlarda 350TL'yı gecmeyecek bır operator arıyorum altyapım en fazla 68Mbps verıyor 50Mbps'de bana yeterlı bıraz arastırdım Netspeed diye bır operator buldum. 12ay sabıt fıyat garantılı 50Mbps ınternet 300TL ama pek de guvenemedım sızce alınır mı? Ya da farklı operator onerınız var mı?

Hayırlı günler evde ınternetde 1yıldır Türk Telekom kullanıyorum ve çok da memnun degılım yakın zamanda taahhüdüm bitiyor şu anda 250TL oduyorum yıne o cıvarlarda 350TL'yı gecmeyecek bır operator arıyorum altyapım en fazla 68Mbps verıyor 50Mbps'de bana yeterlı bıraz arastırdım Netspeed diye bır operator buldum. 12ay sabıt fıyat garantılı 50Mbps ınternet 300TL ama pek de guvenemedım sızce alınır mı? Ya da farklı operator onerınız var mı?

Kablonet alabilirsiniz. Hem televizyon hem internet sağlayabilir.

Kullandım alınır güvensizlik bir durum yok tahatsüzdü benim de iptaldede sıkıntı çıkmadı ama internetkalitesin gelecek olursa benim tarife çok düsüktü 2Mbps falandı o yüzden bir şey diyemem ama öneririm uygun geldiyse .

Kablonet alabilirsiniz. Hem televizyon hem internet sağlayabilir.

Hocam 300'ü rahat geçer

Kullandım alınır güvensizlik bir durum yok tahatsüzdü benim de iptaldede sıkıntı çıkmadı ama internetkalitesin gelecek olursa benim tarife çok düsüktü 2Mbps falandı o yüzden bir şey diyemem ama öneririm uygun geldiyse.

Hocam 300'ü rahat geçer.

Evet şimdi baktım. Kullanıyordun fiyat artışına dikkat etmemişim.
Operatör interneti de kullanabilirsiniz. Turkcell, Vodafone vs.

Evet şimdi baktım. Kullanıyordun fiyat artışına dikkat etmemişim.
Operatör interneti de kullanabilirsiniz. Turkcell, Vodafone vs.

Evet Vodafone'u tavsiye edebilirim 350 TL 50 Mbps sınırsız nasıl sizce

Evet Vodafone'u tavsiye edebilirim 350 TL 50 Mbps sınırsız nasıl sizce

Hocam bir de bizim orada altyapı Full boş yok sen deyince tekrar baktım bu Kablonet'e yok boş yer yok

Peşin ödeme ile Turknet alın bence.

400TL fiyat yuksek hocam
Hocam ucuza bir yerden alın interneti. Konu açmak ücretli değil gelirsiniz bu internet firması niye böyle diye bir konu açar orada tekrar buluşturursunuz bizleri.

Önce Millenicom sonra Netspeed'e geçtim.
İki firmayı da denedim ve tek söyleyebileceğim şey; müşteri hizmetleri kaliteli fakat sürekli bağlantı kopma sorunu oluşuyor.
Evim merkeze yakın olduğu halde iki günde bir bağlantı kopma sorunu oluyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı