Evde internet varken yeni başvuru yapmak sorun yaratır mı?

Angelic

Kilopat
Dün gece TurkNet'e abonelik iptali başvurusu yaptım, bugün sözlü onay için ararlar herhalde. Ve yine dün gece TT'ye ise yeni abonelik başvurusu yaptım ve randevu aldım, 26'sında kurulum ekibi gelecek. Onlar gelmeden TurkNet hâlâ aboneliğimi iptal etmemiş olursa bir sorun çıkar mı?

Dün gece TurkNet'e abonelik iptali başvurusu yaptım, bugün sözlü onay için ararlar herhalde. Ve yine dün gece TT'ye ise yeni abonelik başvurusu yaptım ve randevu aldım, 26'sında kurulum ekibi gelecek. Onlar gelmeden TurkNet hâlâ aboneliğimi iptal etmemiş olursa bir sorun çıkar mı?

TurkNet aboneliğini neden iptal ettin? TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum da merak ettim.

Keşke doğrudan geçiş yapsaydın uğraşmazdın.
Yapmıyorlardı.

TurkNet aboneliğini neden iptal ettin? TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum da merak ettim.
Bire bir aynı altyapı, modem, kablolar, internet hızları (fiber 100) olmasına rağmen TurkNet'e geçtikten sonra internet çok ağır ve pingli. İletişime geçiyorsun, ertesi gün yanıt geliyor ve bir sorun olmadığını söylüyorlar. Müşteri olasıya kadar anında ilgileniliyordu oysa. Çektiğim çile değil şu son birkaç haftadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı