Evde istenmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, sana tavsiyem üniversiteye gitmen. Üniversiteyi bitirip iş sahibi olman veya zengin koca bulman. Memur da olabilir.

arkadaşlar hepinize tesekkur edıyorum fakat bir kac konu üzerine aciklik getirmek isterim; maalesfki 12-13 yasima geri donemıyorum,geri donup baktigimda ise kendime göre yeterli derecede sınava çaliştiğimi görüyorum (LGS).Çalişmamiş olsam dahi bugun onun için ah,vah çekmenin,kendimi suçlamanın,şuanki zaman için hiç bir şey değiştirmeyeceğini görebiliyorum,onun dışında yaptiğim bütün hataların tek tek farkında oldugumu da belirtmek isterim.İkinci olarak üstteki paragrafı yazarken,paragrafın sonunda gorecegınız gibi,kimseden,yardım istemek/acıtasyon yapmak gıbı bir derdim yoktu yazdım gitti işte,(bir kaç kullanıcının önyargılı yaklaştığını ve müneccimlik yapmaya çaliştiğini gördüm.) onun için lütfen kırıcı ithamlarda bulunmayınız, hassas insanlar için zor olabiliyor. Son olarak yardımcı olmaya calisan bütün herkese gene de çok çok teşekkür ediyorum,o kadar fazla kişi vardıki tek tek hepsine cevap veremedim değerli zamanınızı harcadiginiz için size minnettarım,güzel haftasonlari diliyorum...

Aileye kötü mü desem iyi mi desem vallahi bilemedim.

Çileklikek69 açtığı bazı konular:

Parayla iyi aile olunmuyor hacı haberin olsun.

Güzel gözlem hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…