- Makaleler
- 3
Bu tür kurguların yeri Twitter değil mi?
Zengin koca ne knk? Güneydoğu'da köyde mi yaşıyorsunMerhaba, sana tavsiyem üniversiteye gitmen. Üniversiteyi bitirip iş sahibi olman veya zengin koca bulman. Memur da olabilir.
Alakası yok hocam kendi ailemden örnek veriyim annemin aylık kazandığı maaşı babam haftada kazanıyor yani ilişkini parayla çok bir ilgisi yokZengin koca ne knk? Güneydoğu'da köyde mi yaşıyorsun
Zengin koca da oturmuş bekliyor.
Şimdi burada niyetler önemli. Diğer hocamızın amacı para evliliği. Niyette para var.Alakası yok hocam kendi ailemden örnek veriyim annemin aylık kazandığı maaşı babam haftada kazanıyor yani ilişkini parayla çok bir ilgisi yok
Parayla iyi aile olunmuyor hacı haberin olsun.Aileye kötü mü desem iyi mi desem vallahi bilemedim.
Çileklikek69 açtığı bazı konular:
8000TL bisiklet önerisi
Dağ bisikleti istiyorum uzun yol için kullanacağim ve gercekten aşiri rahat ve hizli bir sey istiyorum...www.technopat.net
15 bin TL'ye kadar iPad önerisi
YouTube'dan video izleyeceğim ve kalemiyle ders çalişmak istiyorum bütçem 10-15k arası.www.technopat.net
20.000-25.000 TL'ye laptop önerisi
Oyun oynamak için kullanacağim. Şu an Casper Excalibur kullanıyorum ama birkaç yıla isteklerimi karşilayamayacak gibi duruyor.www.technopat.net
Güzel gözlem hocam.Aileye kötü mü desem iyi mi desem vallahi bilemedim.
Çileklikek69 açtığı bazı konular:
8000TL bisiklet önerisi
Dağ bisikleti istiyorum uzun yol için kullanacağim ve gercekten aşiri rahat ve hizli bir sey istiyorum...www.technopat.net
15 bin TL'ye kadar iPad önerisi
YouTube'dan video izleyeceğim ve kalemiyle ders çalişmak istiyorum bütçem 10-15k arası.www.technopat.net
20.000-25.000 TL'ye laptop önerisi
Oyun oynamak için kullanacağim. Şu an Casper Excalibur kullanıyorum ama birkaç yıla isteklerimi karşilayamayacak gibi duruyor.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.