Evde kablosuz internet çekmiyor

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar,
Bizim dükkanda bir adet modemimiz var ve bu interneti evde de kullanmak istiyoruz. Ancak mesafe ve duvarlar nedeniyle Wi-Fi sinyali eve kesinlikle ulaşmıyor. Ne 2.4 GHz ne de 5 GHz bandında verim alabiliyoruz; evde interneti hiçbir şekilde kullanamıyoruz. Dükkandan eve çekilmiş olan bir ethernet kablosu var bunu da bilgisayar için kullanıyorum. Şu an geçici çözüm olarak Windows üzerinden hotspot noktası açıp öyle kullanıyoruz fakat bu yeterli olmuyor yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlar,
Bizim dükkanda bir adet modemimiz var ve bu interneti evde de kullanmak istiyoruz. Ancak mesafe ve duvarlar nedeniyle Wi-Fi sinyali eve kesinlikle ulaşmıyor. Ne 2.4 GHz ne de 5 GHz bandında verim alabiliyoruz; evde interneti hiçbir şekilde kullanamıyoruz. Dükkandan eve çekilmiş olan bir ethernet kablosu var bunu da bilgisayar için kullanıyorum. Şu an geçici çözüm olarak Windows üzerinden hotspot noktası açıp öyle kullanıyoruz fakat bu yeterli olmuyor yardımlarınızı bekliyorum.
Turkcell mağazasından bir Repeater satın almıştım geçen sene. Aynı problemi yaşadım ve bu cihaz çok işimi gördü hala kullanıyorum. şuanda marka modelini hatırlamıyorum ama istersen bakabilirim.

Bir tane daha router/modem tarzı bir ürün alıp dilerseniz AP destekliyorsa Mesh olarak kullanabilirsiniz.

Dükkanda olacağı için pek sorun yaşatmaz sanırsam AP olması. Birbirlerine yakın olmadıkları için parazit de yaşamazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı