Evde kaçak mazot tarifi

TSM_KARAM

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i9 9900k Ram:Kingston DDR5 128GB(4x32GB) 5200MHz CL40 EkranKartı:
PNY NVIDIA QUADRO RTX 6000 24GB GDDR6 384BİT (VCQRTX6000-P arçelik kasa
Merhaba arkadaşlar, sonunda buldum evde mazot üretebilmem mümkün. Kimyasal formülü C14h30

Bu formül sayesinde mazot üretebileceğiz. Şimdi gelelim yapılışına, bir mutfağa ihtiyacımız var. C = karbon (karbonat) (14 paket karbonat) h = hidrojen =helva 30 paket helva ve 10 litre su lazım. Bunları beton mikseri ile karıştıralım. Bunları yarım saat beklettikten sonra kendi aracımızdaki mazotu aşağıya dökebiliriz, ihtiyacımız yok. Yeni yaptığımız püfür püfür mazotu aracımıza dökelim ve marşa basalım. Arabanın marş almadığını fark ederseniz siz bir şeyi yanlış yapmışsınızdır. 29 dakika bile bekleseniz yetmez, 30 olmak zorunda. Ayrıca beton mikseri dönmek zorunda. Ben denedim, bizim araba marş aldı gayet sağlıklı çalıştı ama nedensen arada bir motordan tağkk tuğkk tağğk tuğğk diye sesler geliyor. Sebebini anlamadım. Bende kendim yapmaya karar verdim. Arabanın en önünde radyatör diye bir şey vardı fazlalıktı radyo çekmiyordu sayemde çekti. Ayrıca süngergibi bir şey buldum. Evde sünger yoktum aldım evde sünger niyetinde kullanılabilir. Sonra arabaya antifiriz dolduracaktım, antifiriz yoktu yakında onunda tarifi gelecek. Bende yapay mazot döktüm ve şu an arabaya marş basıyorum ve çalışıyor. Başarılar dilerim sizlere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sağ olun tarifi denedim şuanda ufak bir duman çıkıyor arabadan ama normal karşılıyorum. Çok çok daha ekonomik oldu. Tekrardan sağ olun.

Hocam.. Duman kıvılcıma döndü ama sorun olmaz değil mi?

Hocam sağ olun tarifi denedim şu anda ufak bir duman çıkıyor arabadan ama normal karşılıyorum. Çok çok daha ekonomik oldu. Tekrardan sağ olun.

Hocam. Duman kıvılcıma döndü ama sorun olmaz değil mi?

Yok yok o normal kaçak mazot tabii ki duman atacak ama mümkünse böğün kullanmayın marşa basarken tağğk tuğğk ses geliyorsa radyatörü sökün radyatör radyoyu çektirmiyor.

Hocam ben yaptım 15TL daha pahalıya geldi. :/
ustam sizde suyu fazlaya getirin daha fazla petrol olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…