Evde kaçak mazot tarifi

Onu da denedik de silecek suyu kalmadı silecekleri hangi suyla temizleyeceğiz? Gören bunların sileceği çok pis silecek suyu bile alamayacak kadar fakirler diyecek.

Petrol ofisi maxima 20W/50 4 lt yağ koyun sorununuz düzelecektir.

Yok yok o normal kaçak mazot tabii ki duman atacak ama mümkünse böğün kullanmayın marşa basarken tağğk tuğğk ses geliyorsa radyatörü sökün radyatör radyoyu çektirmiyor.

Hocam biraz tur attım, eve çıktım şimdi. Sokakta bir yangın var. Sokağa baktımda benim araba bum bum olmuş. Ben size çok güveniyorum tabii de gene de sorayım, alakası yok değil mi?

Hocam biraz tur attım, eve çıktım şimdi. Sokakta bir yangın var. Sokağa baktımda benim araba bum bum olmuş. Ben size çok güveniyorum tabii de gene de sorayım, alakası yok değil mi?
ustam siz silecek suyu yerine su mu koydunuz ben size Petrol Ofisi Maxima 20W/50 4 Lt yağ koyun diyorum

beni dinleyen kim

Hocam çok geç söylediniz araba artık kül parçasından farksız. Bir geçmiş olsun alırım artık.

Usta ben uyarımı yapmıştım silecek suyu yerinde silecek suyunun ne işi var 12'lik yağ koyun.

Ben hep 50TL'lik mazot alıyorum.

Hocam size de yazık bakın böylece daha fazla alabilirsiniz şu an daha farklı planlarım var bazı kimyasal formüller üzerinde çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı