Evde kaybolan kedi

Arkadaşlar kedimi yatak odasında yatağın tahtasının alt kısmında ceketin altında buldum, elime aldığımda tir tir titriyordu. İlginiz ve cevaplarınız için sağ olasınız eksik olmayın. Amma korkuttu yaramaz :D

Hocam sevindim siz en iyisi pencereler falan sineklik çekin çok önemli değil ama bence olsa kedinin güvenliği açısından önemli.

Sineklik kesinlikle güvenli değil. Üstüne atlayarak her türlü yırtıp düşebiliyorlar yine, hatta ona güvenip camı açık bıraktığınız için daha bile tehlikeli olabiliyor. Özel ağlar yaptırmalısınız pencerelere.
Hocam camımın güvenliğini şöyle açıklayayım.

2 tane tül perde + 1 güneş perdesi kullanıyorum ve benim perdelerim günün en fazla 5 saati açık kalıyordur.

Cam var camlar ise yine günde en fazla 5 saat açık kalıyordur.

Üstüne sineklik var hocam.

Sonrasında korkuluk var.

En sonunda ise 4 tane ip var yani kaçması pek mümkün değil bence.

2 tane tül perde + 1 güneş perdesi kullanıyorum ve benim perdelerim günün en fazla 5 saati açık kalıyordur.

Sonrasında korkuluk var.

En sonunda ise 4 tane ip var yani kaçması pek mümkün değil bence.
Hocam kuş vs görüp hızlıca üstüne atlıyorlar bazen, o gibi durumlarda sineklikler yırtılabiliyor, takılı oldukları yerden çıkabiliyor vs. Ana sorun kaçmaları değil yani, ani bir heyecan, korku, ayak kayması, kuşa atlama vs anında aşağı düşmeleri. Korkuluk ve ip ne kadar durdurur bilemedim.

Sonrasında korkuluk var.

En sonunda ise 4 tane IP var yani kaçması pek mümkün değil bence.

Hocam öyle olmaz kaçabilir dikenli tel ve gardiyan falan koyun heheheh.

Ah unutmuşum yoksa koyardım tabi (!)
Hocam öyle olmaz kaçabilir dikenli tel ve gardiyan falan koyun heheheh.
Hocam kuş vs görüp hızlıca üstüne atlıyorlar bazen, o gibi durumlarda sineklikler yırtılabiliyor, takılı oldukları yerden çıkabiliyor vs. Ana sorun kaçmaları değil yani, ani bir heyecan, korku, ayak kayması, kuşa atlama vs anında aşağı düşmeleri. Korkuluk ve ip ne kadar durdurur bilemedim.
Hocam bizim kedi kaplumbağadan korkuyor ne diyosun :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı