Evde Kilo Verebilirmiyim ?

punivite

Hectopat
Daha fazla  
Yaşım 16 , boyum 1,65 , kilom 75 ev koşullarında 15 kilo vermek için ne tür egzersiz yapmalıyım Kardio önerenler oldu fakat işe yarar bir video bulamadım kısacası evde nasıl kilo verebilirim?

Selamlar, 110 kilodan 67 kiloya düşüp fit vücuda sahip olmuş biri olarak söylüyorum. Bu işin %70'i beslenme. Yeme alışkanlıklarını başlı başına değiştirmen gerek, yoksa verdiğin kiloları geri alırsın. Evde kardiyo yapabilirsen yapman gerek. Çünkü kardiyo sırasında direk olarak yağlarını eritiyorsun ve nabzın üst seviyelerde kalıyor. Egzersizden ziyade kardiyo çalışmalarına zaman ayırman gerek. Gerçi evde nasıl kardiyo yaparsın orası da düşündürücü.

İfadeler: AAK
T25 spor programını tavsiye ederim. Alpha bölümü tamamen kardiodan oluşuyor. Boy:180 85 kg' den 70 e düştüm.

Sağlıklı ve düzenli beslenerek kilo verebilirsin. Çevremde çok örneği var.

Bizim arkadaşta 3 ay içerisinde 120 kilodan 80 e düşmüştü biz şok olmuştuk. Almanya dan hap getirmiş onu kullanıyordu her gün kusuyor ara sıra burnu kanıyordu 9 saat boyunca sadece su içerek duruyordu. Buna nasıl dayanabildi anlam veremedim ama kesinlikle hap ve benzeri şeyleri tavsiye etmem en sağlıklısı arkadaşlarında dediği gibi spor benim de kilo alamama gibi bir sıkıntım var

Akşamları düzenli spor, yediklerine dikkat et. Sebze , meyve yemeye özen göster. Ekmeği azalt kepek ekmeği yersen daha iyi olur. Burada söylenen teknikler ile çok zayıflamış tanıdıklarım var kolay gelsin.

Dışarı çık ve bi kıza gönlünü kaptır. Nasıl kilo verdiğine sen bile şaşırcaksın bu uğurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…