Evde kilonuzu nasıl koruyorsunuz?

Arada bir kilomu kontrol ediyorum yiyeceğim yemeğe ona göre karar veriyorum. Kilo almadıysam istediğimi yiyorum, kilo aldıysam az kalorili yiyeceklerden yiyorum ve mümkün olduğu kadar az yiyorum.

Arada bir kilomu kontrol ediyorum yiyeceğim yemeğe ona göre karar veriyorum. Kilo almadıysam istediğimi yiyorum, kilo aldıysam az kalorili yiyeceklerden yiyorum ve mümkün olduğu kadar az yiyorum.
Yemek konusunda elimden geldiğince dikkat ediyorum fakat spor olmadan kilo almam söz konusu.

Evdeyken doyup doymadığımı anlamıyorum bile benim tek taktığım bunu yemekten sıkıldım mı oluyor.

Korumak için bir şey yapmıyorum. Zaten çok fazla yemek yemiyorum, hatta midem kazınmıyorsa yemek yemem. Yediğim zamanlardaysa, kusacak hale gelene kadar yerim. Galiba bu konuda şanslıyım.

Yemek konusunda elimden geldiğince dikkat ediyorum fakat spor olmadan kilo almam söz konusu.
Evde şınav, mekik ve imkanın varsa barfiks çek. Yorulunca hemen bırakma acıyı hissettikten sonra devam edebildiğin kadar devam et ardından yavaşça bırak. O şekilde kilo almadığın gibi verirsin de.

Üç beyazı kısarak. Meyve ve haftada 1-2 kere çikolata dışında şeker almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…