Evde kimse yokken kargoya ne olur?

James Watt

Hectopat
Dostlar hepinize iyi günler ve iyi Sosyaller. MediaMarkt'tan dün bir ürün sipariş verdim ve bugün kargoya verildiğini öğrendim ama dostlar işim çıktığı için şu an şehir dışındayım ve evde de alacak kimse yok. Sorum kargoma ne olacağı. Çünkü pazar günü döneceğim yani kargomu nereden alacağım ve en yakın şubede kaç gün bekliyor? Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Dostlar hepinize iyi günler ve iyi Sosyaller. MediaMarkt'tan dün bir ürün sipariş verdim ve bugün kargoya verildiğini öğrendim ama dostlar işim çıktığı için şu an şehir dışındayım ve evde de alacak kimse yok. Sorum kargoma ne olacağı. Çünkü pazar günü döneceğim yani kargomu nereden alacağım ve en yakın şubede kaç gün bekliyor? Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Komşun veya arkadaşın varsa kapıya bir not astırabilirsin. Yan daireye bırakabilirsiniz tarzı, uydukları oluyor.

Komşun veya arkadaşın varsa kapıya bir not astırabilirsin. Yan daireye bırakabilirsiniz tarzı, uydukları oluyor.

Hocam haklısınız yan komşumuz tatilde pazartesi günü döncekdi diğer komşularlada aramız pek iyi değil yani kargoyu alacak maalesef kimse yok.

Şubeye dönmesi lazım normalde. Ama bazen olduğu gibi teslim etmiş gibi kapının önüne bırakıp gidebiliyorlar. Öyle bir şey yaparlarsa vah haline.

Hocam ürün 25.000₺ 😰

Kapıya gelince bazen sizi arıyorlar. Alabilecek biri var mı diye soruyorlar. Aramazlar ise şubeye geri gider. 3 iş günü bekler, sonra iade...

Hocam pazar geri döneceğim ve pazartesi günü alırım öyle bir şey olursa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı