esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 2 Mart 2021 #1 Herkese merhaba. Yeni fare aldım, ve ona fare altlığı (mouse pad) lazım ama burada satılmıyor. Evde nasıl yapabilirim? Kitap defter olmuyor denedim.
Herkese merhaba. Yeni fare aldım, ve ona fare altlığı (mouse pad) lazım ama burada satılmıyor. Evde nasıl yapabilirim? Kitap defter olmuyor denedim.
Çözüm Ciarus 4 Mart 2021 esyal21 dedi: Herkese merhaba. Yeni fare aldım, ve ona fare altlığı (mouse pad) lazım ama burada satılmıyor. Evde nasıl yapabilirim? Kitap defter olmuyor denedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu iş görür. Alüminyum folyo da kullanabilirsiniz.
esyal21 dedi: Herkese merhaba. Yeni fare aldım, ve ona fare altlığı (mouse pad) lazım ama burada satılmıyor. Evde nasıl yapabilirim? Kitap defter olmuyor denedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu iş görür. Alüminyum folyo da kullanabilirsiniz.
Ali Tolga Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 341 Yer Skellige 2 Mart 2021 #2 esyal21 dedi: Herkese merhaba. Yeni fare aldım, ve ona fare altlığı (mouse pad) lazım ama burada satılmıyor. Evde nasıl yapabilirim? Kitap defter olmuyor denedim. Genişletmek için tıkla... İnternetten alabilirsin Artı -1 Eksi
esyal21 dedi: Herkese merhaba. Yeni fare aldım, ve ona fare altlığı (mouse pad) lazım ama burada satılmıyor. Evde nasıl yapabilirim? Kitap defter olmuyor denedim. Genişletmek için tıkla... İnternetten alabilirsin
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Mart 2021 #3 Simsiz eva alın 2 tane üst üste koyun ve kaplayın belki olur . İnternetten alma şansınız yok mu? Artı 0 Eksi
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.824 Makaleler 1 Çözümler 85 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 Ali Tolga dedi: İnternetten alabilirsin Genişletmek için tıkla... Hımm: -Evde nasıl yapabilirim? -İnternetten alabilirsin?! Artı 0 Eksi
Ali Tolga dedi: İnternetten alabilirsin Genişletmek için tıkla... Hımm: -Evde nasıl yapabilirim? -İnternetten alabilirsin?!
Marc Marquezzz Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 2 2 Mart 2021 #5 esyal21 dedi: Burada satılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl satılmıyor mouse aldığın yerde yok mu? Artı 0 Eksi
esyal21 dedi: Burada satılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl satılmıyor mouse aldığın yerde yok mu?
Ali Tolga Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 341 Yer Skellige 2 Mart 2021 #6 Pigasor05 dedi: Hımm: -Evde nasıl yapabilirim? -İnternetten alabilirsin?! Genişletmek için tıkla... Arkadaş burada satılmıyor demiş o yüzden dedim. Artı 0 Eksi
Pigasor05 dedi: Hımm: -Evde nasıl yapabilirim? -İnternetten alabilirsin?! Genişletmek için tıkla... Arkadaş burada satılmıyor demiş o yüzden dedim.
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.824 Makaleler 1 Çözümler 85 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #7 Ali Tolga dedi: Arkadaş burada satılmıyor demiş o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Hemm anladım hocam. Ama ne için yazdığınızı o metni alıntılayarak yazsanız daha iyi olmaz mı? Öbür türlü yanlış anlaşılabiliyor. Artı 0 Eksi
Ali Tolga dedi: Arkadaş burada satılmıyor demiş o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Hemm anladım hocam. Ama ne için yazdığınızı o metni alıntılayarak yazsanız daha iyi olmaz mı? Öbür türlü yanlış anlaşılabiliyor.
Gigabyte GT 1030 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 564 Çözümler 2 2 Mart 2021 #8 Mouse pad bence gereksiz. YouTube'da çeşitli videolar var ama mouse için ne kadar sağlıklı olur bilinmez. Artı 0 Eksi
Mouse pad bence gereksiz. YouTube'da çeşitli videolar var ama mouse için ne kadar sağlıklı olur bilinmez.
KS KS esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 3 Mart 2021 #9 Marc Marquezzz dedi: Hocam nasıl satılmıyor mouse aldığın yerde yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalsef yok.Bide internetten alışveriş yapmıyorum. Gigabyte GT 1030 dedi: Mouse pad bence gereksiz. YouTube'da çeşitli videolar var ama mouse için ne kadar sağlıklı olur bilinmez. Genişletmek için tıkla... Benim farem çıldırıyor öyle .Aşağı çekiyorum yukarıya gidiyor Artı 0 Eksi
Marc Marquezzz dedi: Hocam nasıl satılmıyor mouse aldığın yerde yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalsef yok.Bide internetten alışveriş yapmıyorum. Gigabyte GT 1030 dedi: Mouse pad bence gereksiz. YouTube'da çeşitli videolar var ama mouse için ne kadar sağlıklı olur bilinmez. Genişletmek için tıkla... Benim farem çıldırıyor öyle .Aşağı çekiyorum yukarıya gidiyor
James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 4 Mart 2021 #10 Kitap kullanın. Artı 0 Eksi