Logitech G102 ayarında Mouse + hybrid mouse pad önerisi

1000TL bandında BladeX Pro daha üstüne çıkacaksanız da Soa Pro veya Wraith Serenity iyi gidecektir. Onun dışında son önerim de eğer sert taban seviyosanız biraz Freefall SV base Control V3 + alabilirsiniz. Hepsini kullandım bu önerdiklerimin ve hepsi cidden çok iyi.

1K üstüne çıkmam hocam. Hatta 1K bile vermek istemiyorum diyebilirim sadece LoL oynuyorum çok önemi yok padin. 1K altında öneriniz yok mudur? KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları şu nasıldır bir de?

1K üstüne çıkmam hocam. Hatta 1K bile vermek istemiyorum diyebilirim sadece LoL oynuyorum çok önemi yok padin. 1K altında öneriniz yok mudur? KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları şu nasıldır bir de?

Klasse Pro olanlar hocam çabuk yıpranıyor. Masa boyutu bir ürün alırım dersen Wraith Deskmat alabilirsin.

Bana kalırsa Navy rengini tercih et.

Klasse Pro olanlar hocam çabuk yıpranıyor. Masa boyutu bir ürün alırım dersen Wraith Deskmat alabilirsin.

Bana kalırsa Navy rengini tercih et.
masa boyu istemiyorum hocam. Çok mu çabuk yıpranır? Çok sıkıntı yaratır mı ki

Masa boyu istemiyorum hocam. Çok mu çabuk yıpranır? Çok sıkıntı yaratır mı ki

Çabuk yıpranmaz da o zaman şu attığımı alabilirsin eğer Masa boyu istemezsen. Outlet ürün ama kusuru yok sayılabilir arka tarafı masaya gelen yerde iz var sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çabuk yıpranmaz da o zaman şu attığımı alabilirsin eğer Masa boyu istemezsen. Outlet ürün ama kusuru yok sayılabilir arka tarafı masaya gelen yerde iz var sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam bunu alayım mantıklı hem fiyatı da uygun. Size hafif konu dışı son bir soru sorayım, bu outlet ürünler iade edilmiş ürünler falan galiba. Benim şu anda kullandığım Darmoshark M3S Max ürününde sağ tıkında belli bir gıcırdama, gevşelik var. LoL oynadığım için felaket rahatsız ediyor geldiğinden beri böyle 2 ay oluyor zaten alalı. Bu fareyi teknik servisine yollasam Wraith'in birebir değişim veya iade yaparlar mı?

Tamamdır hocam bunu alayım mantıklı hem fiyatı da uygun. Size hafif konu dışı son bir soru sorayım, bu outlet ürünler iade edilmiş ürünler falan galiba. Benim şu anda kullandığım Darmoshark M3S Max ürününde sağ tıkında belli bir gıcırdama, gevşelik var. LoL oynadığım için felaket rahatsız ediyor geldiğinden beri böyle 2 ay oluyor zaten alalı. Bu fareyi teknik servisine yollasam Wraith'in birebir değişim veya iade yaparlar mı?
Kendilkerine yazın ve böyle bir durum olduğunu belirtin muhtemelen değişim olmasa bile tamirini yapacaklardır. Outlet ürünler iade ürünler de olabiliyor bazıları kusurlu gelen ürünlerin tamir edilmiş halleri veya ufak kusurlu olan kutusu yırtık veya üstünde iz olan gibi ufak kusurları olan ürünler de olabiliyor. Zaten kusur kısmında yazıyorlar sorunun ne olduğunu.

Çok kaliteli bir Pad olduğunu söyleyemem hocam. 100TL'ye bedava niyetine dağıtıyorlardı insanlara bir ara bunu.

Anladım hocam. Valorant değil sadece LoL oynadığım için padin çok bir önemi yok aslında. İşini yapsın yeter kafasındayım. Yine de almışken düzgün bir şey alayım deyip KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları şunu alacağım galiba. Tasarımı da felaket hoşuma gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı