Evde ne iş yapılıp para kazanılabilir?

Mesela yaptığım işten örnek verebilirim. Tasarımcılığı seviyorum, adobephotoshop CC 2019 kullanıyorum. Logo, banner, afiş gibi gönderi postları vs. yapıp satıyorum. Bazen ise telefondan yapıyorum ve en sevdiğim iş bu işi öğretirken YouTube'da açıklamaya link verirsem link kısaltma servisi kullanmaktır. Çok az bir kar olsa da şu ana kadar tasarımcılık ve linklerden toplam; 54TL gibi miktar kazandım para o kadar önemli değil ama ne yapalım :)

Bahçen varsa hayvan besleyebilir ve satabilirsin. Hem sevebileceğin, hem yiyebileceğin, hemde satanbileceğin bir hayvan olarak tavuk besleyebilirsin. :) 15 liradan ufaklardan alırsın 2 ay sonra 60'tan satarsın. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Mesleğin olmalı; tasarımcı gibi üretici bir iş ve onu sadece home ofis tarzında studyonda veya atölyende çalışarak para kazanabilirsin. Başka nasıl para kazanılır diye düşünüyorum bir yolu yok. Becerin varsa eğer 2. el cihaz alıp tamir ve restore edip satarsın ama oda home ofis oluyor ve meslek dalına giriyor.

Bahçen varsa hayvan besleyebilir ve satabilirsin. Hem sevebileceğin, hem yiyebileceğin, hemde satanbileceğin bir hayvan olarak tavuk besleyebilirsin. :) 15 liradan ufaklardan alırsın 2 ay sonra 60'tan satarsın. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Mesleğin olmalı; tasarımcı gibi üretici bir iş ve onu sadece home ofis tarzında studyonda veya atölyende çalışarak para kazanabilirsin. Başka nasıl para kazanılır diye düşünüyorum bir yolu yok. Becerin varsa eğer 2. el cihaz alıp tamir ve restore edip satarsın ama oda home ofis oluyor ve meslek dalına giriyor.
Aslında şu evde olduğumuz dönemde evden, internetten yapabileceğim bir iş arıyorum. Hobi gibi ama para da kazandırcak bir şey. Öyle büyük bir para da istemiyorum aslında.
Ve elimde biraz birikmiş param var öğrenciyim. Onu değerlendirmek istiyorum desem doğru olur sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı