Evde PC yapılabilir mi?

cevat br

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5500u \ 32 gb 3200mhz ram \ 1tb nvme ssd \ radeon vega 7
Meslek
Amele
Herkese merhaba arkadaşlar,, son zamanlarda hep merak ettim. Ev yapımı PC olur mu diye araştırdım. Doom 1 açan bilgisayar yapanlar var. İşlemci tasarlayanlar var. Sizce transistör ile ev yapımı PC yapılabilir mi?

Herkese merhaba arkadaşlar,, son zamanlarda hep merak ettim. Ev yapımı PC olur mu diye araştırdım. Doom 1 açan bilgisayar yapanlar var. İşlemci tasarlayanlar var. Sizce transistör ile ev yapımı PC yapılabilir mi?
İmkansız diye birşey yoktur, elbette yapılabilir ama üstün bilgi-tecrübe,zaman,malzeme ve emek lazım.

😀

Oradan buradan devre toplayarak eski nesil, giriş seviyesi bile sayılamayan bilgisayar dizersin. Ne kadar stabil çalışır bilinmez tüm her şeyi sıfırdan evde yapmak zor ile imkansız arasındadır. Kondansatörle bitse keşke.

İmkansız diye bir şey yoktur, elbette yapılabilir ama üstün bilgi-tecrübe, zaman, malzeme ve emek lazım.

Bilginiz yoksa yapamazsınız olsa da aşırı zor.

Benim isteğim atari yapmak Nintendo NES seviyesinde az çok bilgim de var yetmezsede birkaç bu işle merak eden arkadaşında var böyle mümkün olur mu?😀

Hocam inan ona vereceğin zamana çalışıp harçlık toplayarak ikinci elden sistem almanız daha mantıklı olur ama yinede siz bilirsiniz. Yapılır ama stabil kalacağını sanmıyorum çünkü tek kişi yapacaksın ve yaptığın pc pek bir işe yaramaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı