Evde piyano nasıl öğrenilmeli?

AtmaZiya

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, yaşım 18 her ne kadar erken olmasa da ortaokuldaki hevesimden ve şu anda da merakımdan dolayı piyano çalmak istiyorum. Piyano fiyatları pahalı oldukları için dijital piyano almak istiyorum. Fazla da pahalı değiller zaten. Şunu sormak istiyorum; eğer ki piyanoyu aldığım zaman özel bir eğitmen tutmadan evden öğrenebilir miyim? Öğrenmek için gerekli olan şeyleri öğrendim fakat YouTube'da eğitim kanalı bulamadım, YouTube veya internette eğitim alabileceğim bir kanal var mı? Ve onun dışında da yeni başlayacağım için bana neler önerirsiniz söylerseniz sevinirim, teşekkürler.

Ben yaklaşık 8 yıldır piyano çalıyorum yaşımın çok küçük olmasına rağmen birkaç ay ders aldıktan sonra evde kendi kendime öğrendim o kadar küçük bir yaşta olmama rağmen kısa bir süre ders alarak iyi bir seviyeye geldiysem siz ders almadan öğrenebilirsiniz üstteki arkadaşın bahsettiği gibi önce nota bilgisi edinin ardından yavaş yavaş çalmaya başlarsınız zaten.

Ben yaklaşık 8 yıldır piyano çalıyorum yaşımın çok küçük olmasına rağmen birkaç ay ders aldıktan sonra evde kendi kendime öğrendim o kadar küçük bir yaşta olmama rağmen kısa bir süre ders alarak iyi bir seviyeye geldiysem siz ders almadan öğrenebilirsiniz üstteki arkadaşın bahsettiği gibi önce nota bilgisi edinin ardından yavaş yavaş çalmaya başlarsınız zaten.

Bende sürekli tekrarlarla elimin alışacağını düşünüyorum fakat özel eğitmen yerine internetten videolarla güzel bir şekilde anlatan bir eğitmen biliyor musunuz?

Nota bilgisi edindikten sonra kolay nota kanalından her müziği öğrenirsiniz.
Anladım. Yardımcı olduğun için teşekkürler.

Bende sürekli tekrarlarla elimin alışacağını düşünüyorum fakat özel eğitmen yerine internetten videolarla güzel bir şekilde anlatan bir eğitmen biliyor musunuz?

Öyle bir eğitmen bilmiyorum zaten çok bir şeyde beklemeyin piyano birinin size saatlerce oturup bir şeyler anlatabileceği bir enstürman değil.

Anladım. Yardımcı olduğun için teşekkürler.

Rica ederim piyano önermemi istersende yazabilirsin konuya.

Öyle bir eğitmen bilmiyorum zaten çok bir şeyde beklemeyin piyano birinin size saatlerce oturup bir şeyler anlatabileceği bir enstürman değil.

Rica ederim piyano önermemi istersende yazabilirsin konuya.

Dijital piyano almayı düşünüyorum 3-4K civarında çünkü normal bir piyano almaya gücüm yetmez ve ailemden de böyle bir şey isteyebileceğimi sanmıyorum önerebileceğin bir dijital piyano varsa eğer memnun olurum.

Ben yıllar önce nurkan Renda'dan öğrenmiştim. Onur güler'i de severim. Birkaç kanal gezip sana en uyanı bulabilirsin. Müzik teorisi insanı sıkmaya müsaittir o yüzden kendi kafana göre birini bulmanı öneririm.

Tamamdır. Yardımın için teşekkürler.

Dijital piyano almayı düşünüyorum 3-4K civarında çünkü normal bir piyano almaya gücüm yetmez ve ailemden de böyle bir şey isteyebileceğimi sanmıyorum önerebileceğin bir dijital piyano varsa eğer memnun olurum.

Tamamdır. Yardımın için teşekkürler.

O fiyata dijital piyano değil de org bulursunuz tuş hassasiyeti olan Casio orglar işinizi görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı