Evde saç kesilir mi?

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Saçlarım kıvırcık ve genel olarak basit bir model yapıyorum videodakiyle hemen hemen aynı saç aynı model.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genelde bu tarz kestiriyorum fakat daha uzun olması da benim için sorun değil. Yanları da bu kadar inceltmeye veya aşırı kademeli yapmaya gerek yok, gölgelendirme yapsam yeter diye düşünüyorum. Zamanla daha iyisini yapabilirim. Evde kesen ve tavsiyesi olan var mı?

Saçlarım kıvırcık ve genel olarak basit bir model yapıyorum videodakiyle hemen hemen aynı saç aynı model.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genelde bu tarz kestiriyorum fakat daha uzun olması da benim için sorun değil. Yanları da bu kadar inceltmeye veya aşırı kademeli yapmaya gerek yok, gölgelendirme yapsam yeter diye düşünüyorum. Zamanla daha iyisini yapabilirim. Evde kesen ve tavsiyesi olan var mı?

Kestirilmez nedeninde yanlışlıkla kulağını kesersin sonra hastaneye gider edersin sıkıntı yaratır hocam bence evde berberin piri olmuş birine kestirin eğer evde yapacaksanız.

Hocam ben uzun wolfcut kullanıyorum, bu zamana kadar da kendim kesmişimdir, batırdığım zamanda kadın kuaförüne gidip bir makasla düzelttiriyordum, en sonunda elim alıştı bir süredir ufak hatalar ile kendim kesiyorum evde. Tabii makine vuracaksanız orası bence zor.

Hocam, deneye deneye öğrenme ihtimalin var. Ancak başlarken şunu bilmelisin, ters bir hareket yaptığında saçının ne kadarını yanlışlıkla fazladan keseceğini bilmediğin için saç şeklin tamamen bozulabilir. Onu da berbere gidip düzelttirirsin. Ha bu arada ayna kombinasyonun da iyi olmalı.

Ben sakallarımı sıfırdan uzuna doğru kesmeyi öğrendim deneme yanılma yapa yapa, eskiden bi anda elimden kayıp komple sakaldan da oluyordum ama şimdi cuk oturuyor.

Sakal tıraşını evde yapıyorsan rahatça halledersin enseyi kestirebilirsen evdeki birine kestir yada 2 ayna kullanabilirsen öyle dene. Kulak mulak kesme işi de boş laf bence elinde makine tutmamış adamın diyeceği şey.

Peki hocam videodaki kesim zorlar mı? Üstler ve yanlar bu kadar kısa olmak zorunda değil. Bir de makine önerisi yapar mısınız aşırı pahalı olmayan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı