Evde server kurulumu ?

Bugxibunny

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Evde server kurulumu yapılabilir mi yada tam olarak neye ihtiyaç vardır? Technopat aslında bu kurulum hakkında güzel bir video çekebilse vede bilgi verse çok güzel olabilir.

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Web sunucusu çalıştırılacaksa yapılabilir. CentOS kurabilirsiniz. Tabi site işletecekseniz önce bir statik IP edinmenizde fayda var. Yine de ülkemizdeki upload hızları dolayısı ile evde sunucunuzu kurmak mantıklı değil, deneme vs yapmıyorsanız.
Üstad uydunetin 10/10 simetrik tarifesi ile neler yapılabilir? Mesela evde web sunucusu yada 3bin kişilik online oyun sunucusu için kullanılabilir mi? @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Gerekenleri anlatıyorum ;
  • Turkcell 1000 Mbps Fiber İnternet
  • Technopat'ın topladığı 44 çekirdekli sistem ancak burada 2 tane R9 295X2 kullanacaksın yoksa olmuyor.
Mutlu borçlar ve mutlu parasızlık dilerim :puro::melek:
Şaka bir yana kurulabilir ancak 3000 kişilik oyun sunucusu hmm, yapılmamalı zira aylık kendi sunucunuz için gideriniz hazır sunuculardan daha fazla olacaktır.
Buradan yine ''Gereksiz Mesajlar'' kategorisinden ban atacak moderatörümüze selam yolluyorum.

Bana kalırsa başlangıç olarak sever kiralayabilirsin bu kısa vadede almaktan daha karlı bir seçim sonra yaptığın şeyden para kazanmaya başlayınca kendi serverını kurarsın. Bu işlere ticari olarakta bakman lazım çünkü bu devirde para kolay kazanılmıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı