Evde sıkıntımı nasıl atabilirim?

Film izlemeyi seviyorsan pfp'mdeki adam senin için ideal.

Olabilir film pek izlemem ama olabilir. Adı nedir acaba? En son adamakıllı isteyerek 1968 yapımlı film işlemiştim.

Şöyle 2.dünya savaşı liderleri ile ilgili basit web sitesi yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlarımın bir kısmı keyfi kötü ve çalışıyorlar zaten. Freelancer olarak JavaScript öğrendikten sonra başlayacağım.

Müzik dinlemek, uyumak, resim çizmek, film izlemek, yemek yemek. Bunlar benim sıkıntımı alıyor.

Olabilir film pek izlemem ama olabilir. Adı nedir acaba? En son adamakıllı isteyerek 1968 yapımlı film işlemiştim.

Ful aksiyon tabanlı bir film seri şeklinde John Wick. Onun dışında anlamlı Japon filmleri var. Siz film izlemek istiyorum dediğinizde ben hemen dökerim şuraya tarzınızıda eklerseniz.

Yeni bir diziye başla?

2-3 yıldan beri GoT 4.sezon bitmeyi bekliyor. Anlamıyorum ne güzel izliyorum sonradan canım sıkılıyor. Sevdiğim filmler hatta. Narcos 2. sezon geldim bıraktım. Vikings 2.sezon geldim bıraktım. Film izleme gibi pek alışkanlığımda yok. Bütün Technopat uğraşıyor benim yüzüme çözüm üretilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…