Evde sıkıntımı nasıl atabilirim?

Film izlemeyi seviyorsan pfp'mdeki adam senin için ideal.

Olabilir film pek izlemem ama olabilir. Adı nedir acaba? En son adamakıllı isteyerek 1968 yapımlı film işlemiştim.
Müzik aleti almaya paranız yetiyorsa gitar falan alıp internetten öğrenerek çalmaya çalışabilirsiniz.

Ayrıca aklıma gelenler:
Dil öğrenmek.
Grafik çiziminiz falan iyiyse çizip satışa koymak.
Freelancer olarak iş almak.
Pirinç saymak.
Bilim/tarih araştırması yapmak.
Discord sunucularına girip insanlarla sohbet etmek.
Arkadaş çağırıp kutu oyunu oynamak.

Şöyle 2.dünya savaşı liderleri ile ilgili basit web sitesi yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlarımın bir kısmı keyfi kötü ve çalışıyorlar zaten. Freelancer olarak JavaScript öğrendikten sonra başlayacağım.

Olabilir film pek izlemem ama olabilir. Adı nedir acaba? En son adamakıllı isteyerek 1968 yapımlı film işlemiştim.

Ful aksiyon tabanlı bir film seri şeklinde John Wick. Onun dışında anlamlı Japon filmleri var. Siz film izlemek istiyorum dediğinizde ben hemen dökerim şuraya tarzınızıda eklerseniz.

Ful aksiyon tabanlı bir film seri şeklinde John Wick. Onun dışında anlamlı Japon filmleri var. Siz film izlemek istiyorum dediğinizde ben hemen dökerim şuraya tarzınızıda eklerseniz.

En son işte Haruki Murakami 1Q84 kitabında ismi geçen filmi izledim.

The Thomas Crown Affair 1968.

Yeni bir diziye başla?

2-3 yıldan beri GoT 4.sezon bitmeyi bekliyor. Anlamıyorum ne güzel izliyorum sonradan canım sıkılıyor. Sevdiğim filmler hatta. Narcos 2. sezon geldim bıraktım. Vikings 2.sezon geldim bıraktım. Film izleme gibi pek alışkanlığımda yok. Bütün Technopat uğraşıyor benim yüzüme çözüm üretilemiyor 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı