MXGINAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 101 Çözümler 2 Yer Vizima, Temerya 28 Mayıs 2022 #41 Yeniçocuk dedi: İş bilgisayarı amaçlı tasarlanmış hocam. ETS 2, ATS, HOI4 gibi ağır olmayan oyunları oynuyorum. Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Satranç oynayın. Online satranç vardı galiba.
Yeniçocuk dedi: İş bilgisayarı amaçlı tasarlanmış hocam. ETS 2, ATS, HOI4 gibi ağır olmayan oyunları oynuyorum. Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Satranç oynayın. Online satranç vardı galiba.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.709 Makaleler 2 Çözümler 14 28 Mayıs 2022 #42 MXGINAS dedi: Satranç oynayın. Online satranç vardı galiba. Genişletmek için tıkla... Satranç bilmiyorum bilsem. Taşların isimleri vs bir de hangi taraftan hareket gittikleri başka yok.
MXGINAS dedi: Satranç oynayın. Online satranç vardı galiba. Genişletmek için tıkla... Satranç bilmiyorum bilsem. Taşların isimleri vs bir de hangi taraftan hareket gittikleri başka yok.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #43 LerFly dedi: Aha poi öneren birisi Genişletmek için tıkla... Bitmesine üzüldüm ama...
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #44 @CidQu Capharnaüm 2018 Bu sizi tatmin edebilir. Yeniçocuk dedi: Hepinize teşekkürler. Plan programı ayarladım şimdi. 1) Oyun. 2) Film. 3) web sitesi tasarımı/ programlama ile ilgili video kurs izlemek. Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller.
@CidQu Capharnaüm 2018 Bu sizi tatmin edebilir. Yeniçocuk dedi: Hepinize teşekkürler. Plan programı ayarladım şimdi. 1) Oyun. 2) Film. 3) web sitesi tasarımı/ programlama ile ilgili video kurs izlemek. Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #45 Halil1905 dedi: Bitmesine üzüldüm ama... Genişletmek için tıkla... Aynen :/ başa sarıp ingilizce izliyorum çok daha iyi sesleri dublaj sıkıntı.
Halil1905 dedi: Bitmesine üzüldüm ama... Genişletmek için tıkla... Aynen :/ başa sarıp ingilizce izliyorum çok daha iyi sesleri dublaj sıkıntı.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.556 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #46 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eski bir dizi izlemek istersen hatırla sevgili var, bence hoş. 60, 71 ve 80 darbelerine ve dönemindeki olaylara güzel değiniyor. Ve arka planda güzel ilerleyen bir hikayesi var. Not: Şunu da denemeden geçme. KGYS Görüntüleri KGYS Görüntüleri trafik.gov.tr
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eski bir dizi izlemek istersen hatırla sevgili var, bence hoş. 60, 71 ve 80 darbelerine ve dönemindeki olaylara güzel değiniyor. Ve arka planda güzel ilerleyen bir hikayesi var. Not: Şunu da denemeden geçme. KGYS Görüntüleri KGYS Görüntüleri trafik.gov.tr
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 28 Mayıs 2022 #47 taskspc dedi: @CidQu Capharnaüm 2018 Bu sizi tatmin edebilir. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... İkisini de ekledim çok teşekkürler.
taskspc dedi: @CidQu Capharnaüm 2018 Bu sizi tatmin edebilir. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... İkisini de ekledim çok teşekkürler.