Evde spor ile spor salonu verimi alınır mı?

Egens

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, malum spor salonu fiyatları çok yüksek. Özellikle yaşadığım yerde düzgün bir salon en az 4500 TL'den başlıyor. Onun yerine evde çalışmak için dumbell ve halter seti alsam, suplementlerle birlikte yeterli olur mu? Yani spor salonuna gidip alacağım verimi alabilir miyim, yoksa spor salonu şart mı?

Dostlar, malum spor salonu fiyatları çok yüksek. Özellikle yaşadığım yerde düzgün bir salon en az 4500 TL'den başlıyor. Onun yerine evde çalışmak için dumbell ve halter seti alsam, suplementlerle birlikte yeterli olur mu? Yani spor salonuna gidip alacağım verimi alabilir miyim, yoksa spor salonu şart mı?
Hocam vücudunuzu büyütmek istiyorsanız bir süre sonra şart oluyor ancak fit kalayım sağlam bir vücudum olun diyorsanız kalistenik yapabilirsiniz

O verimi alamazsın hocam maalesef.

Hocam orada ne farkı oluyor mesela. Orada çalışıpta evde çalışamayacağım ne var aydınlatabilir misiniz?
Hocam alet eksikliği başlıca zaten en büyük etken

Ya hocam öyle tabii ki ama şey düşündüm ben dumbell ve halter setiyle spor salonunda çalışacağım bölgeleri evde çalışabilirim diye.
Yani hocam bir süre gelişiminizi evde yapabilirsiniz ama dediğim gibi vücudunuzu büyütmek istiyorsanız evde çalışmanız yeterli olmayacaktır

Yeterli ağırlık varsa spor salonuna gidip alacağınız verimi evde alırsınız. Önemli olan mekanik gerilimi sağlamak. Kas mekanik gerilimi nerede sağladığınıza bakmaz. Ayrıca supplementler kas gelişimi sağlamıyor. Eğer bütçeniz kısıtlıysa supplementlere bütçe ayırmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı