Evde spor yaparak, göbek oluşmadan 15-20 kilo alınabilir mi?

Yüksek protein + Doğal karbonhidrat + minimum yağ.
15-20kg kas kütlesi hayal kardeşim, hani genetiği çok iyi, yıllarca çok sıkı çalışan bir adam maksimum 18-21kg koyabilir. Anca yağ ve bir kısmı kas olur. Birde evde yapıcaksın yani, her kası maksimum potansiyeline getirmen çok zor.

15-20 kg kas mümkün değil zaten ben 3 kg kas 17 kg yağ'a da razıyım sadece göbeksiz hacimli durmak istiyorum, güzel vücut bile istemiyorum, sadece skinny fat olmaktan sıkıldım, göbeğim olmasın 85-90 kilo olayım, kollarım filan ince olmasın yeter.

Yağlanınca illaki göbek olacak. Ne kadar olacağı genetiğe bağlı.

Dostum herkesin genetiğine bağlı yağ topladığı yerler vardır, bazıları bel kısmında fazla toplar bazıları bacaklarında bazıları(çoğunlukla erkekler) göbekte yağ toplar. Sende göbek oluşmasına yatkınlığın varsa muhtemelen düşük yağ oranlarına inmediğin sürece orda kalmaya devam edecek.

Omuzlarına ve sırtına kas koyarsan hacimli durursun, ama bu dediklerime kol ve göğüsleride eklersen güzel durursun ama göbeğin gitmesi zor o yağ oranlarında ki kas kütlesi koyman için öyle dediğin kadar fazla bir kalori alımına ihtiyacın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…