Evde spor yaparken çok yorulmak normal mi?

yaptığı hareketler basit olduğu için kondisyonla alakası yoktur sanırım
Vücuttaki mineraller eksik olabilir. Terleyince vücut atıyor çoğunu. D vitamini b12 vb. gibi değerler eksik olabilir. Kan değerlerinden anlaşılır, doktor ona göre takviye verebilir.

Enerji ihtiyacınız karşlıanmıyor büyük ihtimalle. Çikolata veya meyve tüketirseniz sorun olmaz. Sorun devam ederse metabolizmanız sporu kaldırmıyordur.

Olabilir belki de çok su içmediğim için olabilir, sağlıklı besleniyorum öğün atlamam ve 1 aydır fazla yağlı şeyler tüketmiyorum ama bazen su içmek aklıma gelmiyor okuduğum bölümün ağır olmasından dolayı. Pilates yapmadan birkaç saat önce meyve veya çikolata tüketmeyi de deneyeceğim öneriniz için teşekkürler 💞

Selamlar, ben 19 yaşında 46 kilo olan bir kızım, eskiden kilo almak için çok yağlı şeyler yedim ve karaciğer yağlanması teşhisi konuldu. Doktor çok ileri derecede olmadığı için ilaca veya tedaviye ihtiyacın yok spor yap diyet yap dedi. Diyet konusunda sorunum yok ama evde spor yaparken bazen başım dönüyor veya tansiyonum düşüyor. Neden oluyordur acaba yeni başladığım için mi?
Baş dönmesi yüksek veya alçak tansiyonu gösterir. Normal 12-8 dir. Bir puan fark etmez.Nabız 60-90 arası gerekir.Beş dakika oturup dinlenmeli su içmeli bilekten tansiyon ölçer ile ölçmelisin.Gerekirse kalp veya dahiliye doktoruna görün. Tavsiye haşlanmış yumurta (10 dakika kaynamak yetmeli) ve limonlu salata bunu sabahlara kat çünkü kalbin besin ister.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı