Evde spor yapılır mı?

Makaleler
2
Yer
9847
Daha fazla  
Bu Coronavirüs günlerinde evde spor yapabilir miyiz? Özellikle bel ve gögüs düşünüyorum. Ne yapabiliriz, nasıl yapabiliriz? Bir yol ve klavuz var mıdır? Yoksa hepsi boş iş midir? Evde spor yapmak "tırt" bir aktivite midir? Görüş ve öneriler. Teşekkür ederim. Sağ olun. Sağ olun. Sağ olun. Unutmadan söyleyeyim. Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corona morona dinlemiyoruz biz, pump'a devam. Vücut ağırlığında çalışıyorum. Barfiks, şınav, mekik, plank vs.

xx.png

Corona morona dinlemiyoruz biz, pump'a devam. Vücut ağırlığında çalışıyorum. Barfiks, şınav, mekik, plank vs.

Eki Görüntüle 531918
Silah çeksem ne yapabilir ki? :)

Ev için HIIT antrenmanı uygun olabilir. Denemenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Silah çeksem ne yapabilir ki? :)

Ev için HIIT antrenmanı uygun olabilir. Denemenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Six pack erkekleri bunlar :D Silah çekme uçak atarım kafana :D

Sırt için barfiks bir numaralı temel hareket. Göğüs için diamond şınav ve normal şınav. Bu hareketler temel hareketler. Evinizde bar ve bench yoksa bunları yapabilirsiniz.

Yapılır ama spor salonundaki kadar etkili olmaz. Kuvvetlenmek için özel antrenman lazım sonuçta. Ama Evde fit kalacak kadar yapabilirsiniz. Ben Bulgarım. Bizim oranın insanı baya kuvvetli olur. O yüzden sporu bıraksam da çok hızlı toparlayabiliyorum. Biraz da genetik bu işler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı