Evde spor yapmak

Regalor

Decapat
16 yaşındayım açıkçası spor salonuna gitmek istiyorum ama evime uzak olması gibi bazı sebeplerden gidemem. Bende şimdilik evde bir şeyler yapmak istiyorum tabii biliyorum spor salonu gibi olmaz zaten öyle aşırı bir gelişme beklemiyorum evde doğal olarak protein tozu vs kullanmadan vücudumu şekillendirmek ve kilo almak istiyorum(protein tozu zararlı veya değil sorunum bu değil ben kullanmayacağım).kilom 55 boyum 1.76 evde barfix çubuğu, ağırlık kullanıp şınav mekik ve benzeri şeyler de yaparak hedeflerime ulaşmak istiyorum. Kan tahlili yaptırdım B12 ve demir eksikliği var onlar için ilaç kullanacağım ek olarak iştah açıcı ilaç da verdi doktor. Bu şekilde neler yapabilirim program filan önerisi olan var mı?

Acilen kilo alman lazım. Kalori hesabı yap ona göre yemeğini ye. FatSecret uygulamasını öneririm sana günde ne kadar kalori alacağını ve neler yiyebileceğin gibi şeyleri gösteriyor. Ayrıca kan tahlili yapıp B12 eksikliğinin olduğunu hangi bölümden öğrendin?

Acilen kilo alman lazım. Kalori hesabı yap ona göre yemeğini ye. FatSecret uygulamasını öneririm sana günde ne kadar kalori alacağını ve neler yiyebileceğin gibi şeyleri gösteriyor. Ayrıca kan tahlili yapıp B12 eksikliğinin olduğunu hangi bölümden öğrendin?

Hocam sağlık ocağında yaptırdım bazı şikâyetlerim vardı o yüzden gittim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı