Evde spor yapmak için ne gerekli?

KinShagai

Decapat
Daha fazla  
Hocam spor salonları çok pahalı olduğu icin bırakmak zorunda kalıyorum ama spora mümkün olduğunca devam etmek istiyorum. Yakınımda barfiks çekebilecegim bir park bile olmadığından her şeyi evden yapmak zorundayım. Bench sehpası ikinci el fiyatları yaşadığım şehirde maalesef sıfır fiyatlarıyla neredeyse aynı, yani bunun için alternatif olarak ne kullanabilirim? Barfiks için kapı barfiksi almayı düşünüyorum, sizce nasıllar? Dambıl olarak da şunları almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 6 ay önce niyetlendim benchpress aldım atlas mı ne markası halter seti ve decatlhlon dan kapı barı aldım gayet hepsi iş görüyor da evde çok yer kaplıyor.Çocuk olcak diye kaldırdım hepsini.Alan varsa eve dizersiniz yavaş yavaş ekipmanları

Aldığınız benchten memnun musunuz?Memnunsanız linkini atabilir misiniz?

amazon bech press bundan aldım başka sitelere bakarsanız daha uyguna bulursunuz.He iyi mi bu fiyata iş görüyor yetmediği zamanda kalitelisini alarak devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…