Evde ve dershanede deneme çözmenin farkı var mı?

mesedian1234

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 11.sınıf öğrencisiyim 12 de bir deneme kulübüne yazılmak istiyorum. Ancak evim dershanelere çok uzak dershane deneme kulüplerine yazılırsam.
En az 40-40 80 dakika yol gitmem gerekecek onun yerine evde baykuş gibi sistemlerden deneme çözüp arada bir de 3D'nin töderin Türkiye genellerine (burada 1 dershane dışarıdan 200-250 TL gibi bir fiyata sokuyorlar) katılmayı planlıyorum sizce mantıklı mı yoksa dershane kulübünemi gidiyim.(okulda ayda 1 denemeye falan sokuyor sanırsam 12leri)

Dershanede girmek çok daha yararlı olur ama sürekli 80 dakika yol gitmek de hem zaman kaybı hem de yorucu bir şey. Tabi yol parası da var. Sana kalmış.

Dershanedeki deneme kulüplerini ortada bir rekabet var diye önerenler çok var. Aynı etkiyi baykuş deneme kulübünde alabileceğini düşünüyorsanız o daha iyi olabilir. Yol bazen çok fazla yoruyor ve 40-80 dakikalık bir yoldan bahsediyoruz, zamanınızdan da oluyorsunuz.

Dershanedeki deneme kulüplerini ortada bir rekabet var diye önerenler çok var. Aynı etkiyi baykuş deneme kulübünde alabileceğini düşünüyorsanız o daha iyi olabilir. Yol bazen çok fazla yoruyor ve 40-80 dakikalık bir yoldan bahsediyoruz, zamanınızdan da oluyorsunuz.

Ben sıralamanın önemli oldugunu düşünmüyorum zaten dershanedede girsem sadece kendi netime bakarım. Olay aslında oradaki sesde dikkatim etkilenirmi gibi sorunlar. ama onuda sanırım arada tg denemelerine girip çözebilirim ne dersiniz?

Ben sıralamanın önemli oldugunu düşünüyorum zaten dershanedede girsem sadece kendi netime bakarım. Olay aslında oradaki sesde dikkatim etkilenirmi gibi sorunlar. ama onuda sanırım arada tg denemelerine girip çözebilirim ne dersiniz?
Yerinizde olsam tg denemeleri + baykuş mentörlüğü düşünürdüm. Artıları dershane deneme kulüplerinden daha fazla. İlk olarak 40-80 dakika gibi yorucu bir yolculuktan, yol parasından ve zamanınızdan tasarruf ediyorsunuz. Dershanelerin deneme kulüplerinde yapılan kurumsal denemelerin hepsi iyi olmayabiliyor, çok basit (kalitesiz) yayınların denemelerini yaptıklarına şahit oldum ama siz bu konuyu deneme kulübünün hangi yayınları kullandığını sorarak teyit edebilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla Baykuş Mentörlükte canlı görüşmede deneme oluyordunuz, dershanede olunan denemeyle aynı hissiyatı verebilir.

Ben sıralamanın önemli oldugunu düşünmüyorum zaten dershanedede girsem sadece kendi netime bakarım. Olay aslında oradaki sesde dikkatim etkilenirmi gibi sorunlar. Ama onu da sanırım arada tg denemelerine girip çözebilirim ne dersiniz?

Dershaneden alakasız söylüyorum. Tavsiyem sese alışman lazım sınav günü geldiğinde okulun önünden bir apachi Tofaş geçse, sınıfta kağıt sesi vs veya sınıf sessiz olduğu için dışarıdaki en ufak ses bile batabilir. (eğer seste dikkatin dağılıyorsa alış)

Yerinizde olsam tg denemeleri + baykuş mentörlüğü düşünürdüm. Artıları dershane deneme kulüplerinden daha fazla. İlk olarak 40-80 dakika gibi yorucu bir yolculuktan, yol parasından ve zamanınızdan tasarruf ediyorsunuz. Dershanelerin deneme kulüplerinde yapılan kurumsal denemelerin hepsi iyi olmayabiliyor, çok basit (kalitesiz) yayınların denemelerini yaptıklarına şahit oldum ama siz bu konuyu deneme kulübünün hangi yayınları kullandığını sorarak teyit edebilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla baykuş mentörlükte canlı görüşmede deneme oluyordunuz, dershanede olunan denemeyle aynı hissiyatı verebilir.

Teşekkür ederim. <3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı