Arkadaşlar 16 yaşındayım. Evde bazı zamanlarda boş oluyorum ve antreman yapmak istiyorum. Sizce bahçede ve ya evde hangi hareketlerle vüçut geliştire bilirim?
Kendine program yap.Her gün atıyorum kendine göre şınav,mekik ve barfiks sayılarını ayarla onları yapmaya başla ilk olarak kondisyonun yoksa azar azar başla sonra arttır.
Her sabah 20 şınav, 30 otur-kalk hareketi ve ısınma hareketleri yaparım. O gün daha dinç olurum. Ama eğer gösteriş istiyorsan sadece karın ve göğüs kası yetiyor diyebilirim.
Baya zayıfsın Kilo almak için yatmadan önce ye, iç tok karnına yat. Fast Food tüketimini arttır, sabah kahvaltı yapma beslenme düzenini biraz boz, alırsın 5-10 kilo tahminimce ama sağlıksız bir yöntem.
Baya zayıfsın Kilo almak için yatmadan önce ye, iç tok karnına yat. Fast Food tüketimini arttır, sabah kahvaltı yapma beslenme düzenini biraz boz, alırsın 5-10 kilo tahminimce ama sağlıksız bir yöntem.
Dediğim gibi kas geliştirme hakkında pek bilgim yok ama zayıf bir adam da kas yapamaz mantıken, sağlıklı şekilde kilo alırsan kaslarına faydası olur, sağlıksız Fast Food türü şeylerle kilo alırsan yağ birikir yediğinin kaslarına(etlerine) bir faydası olmaz ama kilon artar yani. 1.70 boy'un daha uzar 1.78 falan rahat olur 65 kilo olsan idealdir diye düşünüyorum. Boyuna göre çok zayıfsın bir uzmana görün bence geç olmadan.
(Yazdıklarım tam doğru olmayabilir uzman birisi değilim birkaç duyduğum, araştırdığım bilgilere dayanarak yazıyorum kesinlikle bir uzmana görün önlemini al!)
Youtube'da Hakan Fitness diye bi kanal var ona bakabilirsin. Bende takip ediyorum. 2 aydır o kanaldan ne gösterdiyse yapmaya çalışıyorum ve hala devam ediyorum. Pazu, göğüs ve sırt kaslarım eskisinden daha iyi oldu. Birde spordan sonra protein alman gerekiyor.