Evde vücut yapmak için hangi set alınmalı?

Plakalar yeterli fakat bu setlerin yanında gelen barlar uzun vadede pek iyi değil. Eğer bütçe varsa yanına 1 adet 180cm veya 200cm bar alınırsa iyi olur. Bir de açılı sehpa alınırsa salonda makara sistemi dışında neredeyse her hareketi yapabilirsiniz. Bütçe kısıtlıysa ağırlık düşüp sehpa vs alınırsa iyi olur. Daha sonra ekstra ağırlık alınabilir.

Hocam evde gelişim salonda gelişim kadar asla olmayacaktır. Eğer imkanınız varsa salona gitmelisiniz.

Öyle hardcore çalışmayacağım heveslendim aslında zaten şu an spor yapmama rağmen temel olarak iyi bir vücudum var evde ekipmanları yavaş yavaş alıp evde çalışmak daha cazip geliyor.

Öyle hardcore çalışmayacağım heveslendim aslında zaten şu an spor yapmama rağmen temel olarak iyi bir vücudum var evde ekipmanları yavaş yavaş alıp evde çalışmak daha cazip geliyor.

Hocam büyük ihtimalle anlık heves olup 1-2 yapıp bir kenara atacaksınız. Homegym evet insana cazip geliyor ama disiplini hiçbir zaman salondaki gibi olmuyor. Bence salona gitmeyi düşünün.

Hocam büyük ihtimalle anlık heves olup 1-2 yapıp bir kenara atacaksınız. Homegym evet insana cazip geliyor ama disiplini hiçbir zaman salondaki gibi olmuyor. Bence salona gitmeyi düşünün.

Aslında heves değil de biraz da estetik olarak kendimi geliştirmek istiyorum disiplin konusunda karalıyım 2-3 gün kullan at gibi bir şey olacağını sanmıyorum.

Hocam aynı ürünü almayı düşünüyorum nasıl memnun musunuz? Bir de uzun bara sanırım Max 65 veya 75 dumbellara da Max 30 kilo takılıyormuş öyle mi?

Hocam aynı ürünü almayı düşünüyorum nasıl memnun musunuz? Bir de uzun bara sanırım Max 65 veya 75 dumbellara da Max 30 kilo takılıyormuş öyle mi?

Yorumlarda yazıyordu sanırım ürünün ekstradan kum akması vs gibi bir durumda olmadı değişik bir dolgu varmış sadece biraz ağırlıklar büyük oda normal plastik için memnunum şu anlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı