Evde yağ yakıp kalıp düzeltmek için ne yapılmalı?

Lucky7

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Tabii çok etkisi olma diyeceğinizi biliyorum ama liseye gidiyorum spor salonuna gidemem diyette yapamam gibi düşünüyorum zaten okulda öğle yemeği yiyoruz. Protein tozu bence sağlıklı değil sağlıklı ise çok pahalı olmayacak şekilde önerir misiniz bir de evde ne hareketleri yapabilirim. Spor malzemem yok çok fazla alma taraftarı değilim ama fazla önerilirse alırım barfiks çubuğu tahminen alabilirim ama malzemesiz öneri verirseniz daha iyi olur (neden öyle istiyorum fazla yapabilir miyim bilmiyorum ondan dolayı malzemesiz yapabileceğim sporlar daha önemli.).

dostum yağ yakıcaksan kilo vermek istiyorsan diyet yapman gerekir yapmak istemezsen vereceğin kilo seni tatmin etmez. kilo vermek için protein tozuna gerek yok, spor salonuna gitmen zorunlu bence ekipman fiyatları çok pahalı. Spor salonunda utanırım gibi şeylere hiç girme dünyadaki herkes mükemmel değil utanmana gerek yok.

Bu kadar bahane yerine normal bir şekilde yiyip spor salonuna gitsen istediklerinin hepsini yapabilirsin.

Ben ne diyorum normal yiyorum ve fen lisesindeyim vücut yapacağım demiyorum sadece kalıbı düzenlemek istiyorum dedim. O zaman sende bu konuyu alakaya almayıp yazmayabilirdin.

Dostum yağ yakıcaksan kilo vermek istiyorsan diyet yapman gerekir yapmak istemezsen vereceğin kilo seni tatmin etmez. Kilo vermek için protein tozuna gerek yok, spor salonuna gitmen zorunlu bence ekipman fiyatları çok pahalı. Spor salonunda utanırım gibi şeylere hiç girme dünyadaki herkes mükemmel değil utanmana gerek yok.

Hocam kilom fazla değil zaten sadece kalıbı düzeltmek amaç baldırlarda fazla yağ var diğer taraflarda o kadar yok.

Ben ne diyorum normal yiyorum ve fen lisesindeyim vücut yapacağım demiyorum sadece kalıbı düzenlemek istiyorum dedim. O zaman sende bu konuyu alakaya almayıp yazmayabilirdin.
Ben de sana vücut yap demiyorum. Fen lisesinde olman neyi değiştiriyor? Yağ yakmak istiyorsan kalori açığı bırakır spor yaparsın, bu kadar basit.

25 yaşıma girdim yaklaşık 18 yaşımdan beri bunu düşünüyorum. Cevap olaraktan sadece disiplin diyebilirim. Sen 1 gün çalışıp diğer günler yatarsan bir cacık olmaz. Ne diyeti uyguluyorsan ne gibi hareketler yapıyorsan bunun devamlılığını getirmen lazım diğer türlü cacık. Her şey zamanla olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı