Evde yalnız ve sakin kalabilen köpek cinsi önerisi

Pheotin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, daha önce fransız bulldog bakmıstım da biraz havlıyordu daha bebekti de şimdi tekrar bir köpek almak veya sahiplenmek istiyorum ama kücük ırk istiyorum. Sessiz sakin bir site de bakacağım. Bana o yüzden çok az havlayan bir ırk önerebilir misiniz? İşim gereği sabah 8.30 - 18.30 arasında evde köpek yalnız kalacak onun harici ise tamamen ilgilenebilirim. Köpekleri seviyorum ama ben evde yokken sorun da cıkmaması adına çok havlamayan sakin bir ırk önerisi istiyorum sizden. Önerilere açığım.

Benim köpeğim var bebekken aldık 1 yıldırda bizimle türü pekinez hiç havlamıyor desem yalan olur. Hadi gidelim veya dışarı çıkıyoruz falan deyince hemen heyecandan havlıyor ağlarken üzülürken kızınca havlıyor. Başka şekilde havlamıyor apartmanda yaşıyoruz. Başka özelliklerinden bahsedersem küsünce 3 4 gün küser bir daha konuşmaz yemek yemez küsünce. Horluyor uyurken. Masaj yaptırmayı seviyor beraber uyumayı seviyor. Not:8:30-18:30 arasında yalnız kalacak demişsiniz. Hiç yalnız bırakmadık evde illa biri oldu o yüzden onu bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı