Evde yapılabilir yiyecekler

Evde tost yaparsan eğer öğlene kadar kurur. Bir şeye benzemez. Sandviç ekmeği al 1 paket. İçine ne istersen koy gitsin. İş yerinde bir ara yemekler kötü çıkıyordu. Protesto amaçlı evden getirip yemekhane kullanmayı bırakmıştık bir süre. Sandviç yapardım ben de hep.
Kaşar salam zeytin, beyazpeynir domates salatalık, zeytin ezmesi domates beyaz peynir... istediğiniz gibi yapın damak zevkinize göre. Çok daha ucuza gelir böylelikle kullandığınız malzemelere göre.
 
Bim Emin 300 gram döner alıyorsun. Fiyatı 33 TL. Her gün yarım ekmeğe 100 gram koy streç film ile iyice kapla hava almasın. En son kokmasın diye bide kapalı kaba koy götür. Tabi bir sene boyunca bunu yapma pek sağlıklı değil sonuçta ısıl işlem görmüş paketli ürün.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı