Evde yemek yemeyi sevmiyorum

Çin tuzuna bir tik bağımlı olmuşsunuz. Her peynir damak tadiniza uygun olmayabilir peynir tadımı yapın marketlerde hoşunuza gideni alabilirsiniz. Dışarıdan yemek yemeyi birakmaya çalışmalısınız ne kadar spor yapıyorum 75 kiloyum desenize sağlıklı değil. O yüzden bir tik zorlamaniz gerekirse bir doktora danismaniz lazim.

Hocam anneniz çalıştığı için bu duruma maruz kalmışsınız ve alışmışsınız spor yapın evet iyi güzel ama sporun asıl olayı beslenme ve sağlıklı bir yaşamında sırrı beslenmedir ve dışarıdaki fastfoodlar inanılmaz sağlıksız evet burgerler falan çok güzel arada bende çıkıp kafa dağıtmak bir farklılık olması amacıyla yiyorum ama bu kadar bağımlısını ilk defa gördüm ve bu durumu değiştirmeye çalışın ileride evlenirsiniz falan bu sorunla illaki böyle bir durumla yüzleşeceksiniz bence şimdiden çözmeye çalışın

menemen severim reisde herzaman yiyemem

Reis annem çalışıyor yemek olmayınca babamdan para istiyorum babama yemek söyleyip yaptırmaya uğraştırmak istemiyorum.

@KawakiTR dostum en temizi kendin yemek yapmayı öğren. Mesela az da olsa sevdiğin yemekleri yapmayı öğren. Patates kızartması mı seviyorsun, yap mesela. Metro, Migros veya internette kajun gibi damak zevkine hitap eden baharatları da alırsın. Böylece sürdürülebilir bir düzenin olmuş olur.

@KawakiTR Çocukluktan beri alıştığınız için böyle. Sağlığınızı düşünerek, doğru gıdalara yönelmeyi kendinize bir borç bilin. Bugün genç olduğunuz için vücudunuz bunları tolere edebiliyor ama bir yandan da yavaş yavaş yıpranıyor. Erken yaşta kronik hastalıklara sahip olmak istemiyorsanız, bugünden tezi yok zihninizi sağlıklı beslenmeye kodlayın, zamanla bunu istedikçe sevmeye/alışmaya başlarsınız.

Bu arada zaman tasarrufu olması açısından:

Müsait vakitlerde dondurulmaya uygun olanlardan fazlaca yemek hazırlanıp, dondurucuda hava geçirmeyen kaplarda saklanabilir.

Dışarıdan hep yenmez evdeki yemeklerin tadı başka oluyor ya.

Mecbur kalınca o yemekleri yiyorsunuz da sağlığınız için evden yemek yemeye çalışın. Dışarıdaki yemeklerin nasıl yapıldığı belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…