Evdeki 2 PC'yi birbirine bağlamak

halil71

Megapat
Evime 2. PC'yi aldım. İkisi de aynı odada yan yana duracak. Modemden odaya bir tane Ethernet kablosu geliyor. Şimdi sormak istediğim iki bilgisayarı birbirine nasıl bağlarım? İnternet kafelerdeki gibi beraber oyun oynamak, dosya aktarımı ve benzeri şeyler yapmak için bağlamak istiyorum. Bunun yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer internet kafe usulü yapmak istiyorsan bir PC daha lazım tüm sistem orada çalışacak. Ama 2 PC için gereksiz.

İnternette böyle bir şey buldum. Bakarsın.

Evime 2. PC'yi aldım. İkisi de aynı odada yan yana duracak. Modemden odaya bir tane Ethernet kablosu geliyor. Şimdi sormak istediğim iki bilgisayarı birbirine nasıl bağlarım? İnternet kafelerdeki gibi beraber oyun oynamak, dosya aktarımı ve benzeri şeyler yapmak için bağlamak istiyorum. Bunun yolu var mıdır?

Modemden yeni PC'ye de kablo çekeceksin sonra iki PC'den birinde paylaşımlı klasör oluşturacaksın bu kadar.

Bu söyledikleriniz sadece dosya aktarımı için değil mi? Mesela 2 kişi CS veya FIFA oynamak istesekte modemden çekilen kablo ile birbirini görebilir mi yoksa arkadaşın dediği gibi ekstra bir PC daha mı lazım.

Bu söyledikleriniz sadece dosya aktarımı için değil mi? Mesela 2 kişi CS veya FIFA oynamak istesekte modemden çekilen kablo ile birbirini görebilir mi yoksa arkadaşın dediği gibi ekstra bir PC daha mı lazım.

Oynadığın oyunları da oynayabilirsin. İster LAN üzerinden ister Online üzerinden.

Aynı ağ üzerinde olduğu için hem oyunları local ağ üzerinden oynayabilirsin hem de dosya paylaşımı yapabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı